ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Δοκιμές από Βεργέτη ενόψει Παναιτωλικού

Δοκιμές από Βεργέτη ενόψει Παναιτωλικού
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, Στάικος Βεργέτης, στην προπόνηση της Πέμπτης έκανε αρκετές δοκιμές για να κατασταλάξει στην ενδεκάδα του Σαββάτου κόντρα στον Παναιτωλικό.

Συνέχεια στην προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης με μια πολύ δυνατή προπόνηση την Πέμπτη και αρκετές δοκιμές από τον Στάικο Βεργέτη για την ενδεκάδα στην αναμέτρηση του Σαββάτου κόντρα στον Παναιτωλικό.

Ο νεαρός τεχνικός είδε τους ποδοσφαιριστές του ορεξάτους και παθιασμένους να ακολουθούν κατά γράμμα τις εντολές του. Η προπόνηση ξεκίνησε με ασκήσεις φυσικής κατάστασης και περίπου για 40 λεπτά ακολούθησε οικογενειακό διπλό.

Ο αγώνας αποτελείτο από δύο ημίχρονα, όπου είχαμε αρκετές δοκιμές, με τους ποδοσφαιριστές να παλεύουν για μια θέση στην βασική ενδεκάδα και όχι μόνο.

Από το πρόγραμμα έλειψαν οι Κουρμπέλης, Μπαντής, Φορμίκα που ακολουθούν την αποθεραπεία τους, ενώ ξεχωριστά προπονήθηκε και ο Σανκαρέ που δεν υπολογίζεται μέχρι τον Γενάρη όπου και θα γίνει επίσημα μέλος της ομάδας.

Η προπόνηση έγινε στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" όπου για πρώτη φορά φέτος έκανε την εμφάνισή του ο πάγος. Το χορτάρι είναι σε εξαιρετική κατάσταση, όμως όπου υπήρχε σκιερό μέρος τα σημεία γλιστρούσαν εξαιτίας των καιρικών συνθηκών.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ