ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Διορία Αστέρα σε Σανκαρέ

Διορία Αστέρα σε Σανκαρέ
Σανκαρέ INTIME SPORTS

Μέχρι το τέλος της βδομάδας θα περιμένουν τον Σανκαρέ στον Αστέρα Τρίπολης. Εξετάζει προτάσεις από Βέλγιο και Ρωσία ο Αφρικανός άσος.

Σε σίριαλ έχει μετατραπεί η παραμονή του Καλιφά Σανκαρέ στον Αστέρα Τρίπολης. Το συμβόλαιο του Αφρικανού άσου λήγει σε λίγες ημέρες, όμως ακόμα δεν έχει επέλθει συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών για την ανανέωση του.

Ουσιαστικά ο 29άχρονος άσος ζητά πάνω-κάτω το ίδιο συμβόλαια με την περσινή σεζόν, με τη διαφορά όμως πως θέλει φιξ αποδοχές.

Με λίγα λόγια ο Σανκαρέ πήρε για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε περίπου 210.000 ευρώ. Το ποσό αυξήθηκε λόγω των μπόνους που υπήρχαν στη συμφωνία (τελικός Κυπέλλου, Ευρώπη, συμμετοχές), κάτι που φέτος θέλει να γίνει σταθερό.

Οι Αρκάδες έχουν καταθέσει εδώ και λίγες ημέρες βελτιωμένη πρόταση και όπως έχουν ξεκαθαρίσει στην πλευρά του παίκτη θα περιμένουν την απάντηση του μέχρι την Παρασκευή (το πολύ μέχρι το τέλος της εβδομάδας).

Οι πληροφορίες αναφέρουν πάντως πως ο Σανκαρέ έχει δυο προτάσεις στα χέρια του από Βέλγιο και Ρωσία, ενώ υπάρχει και μία φήμη για μία ακόμα πρόταση από την Μέση Ανατολή (Κατάρ, Σ. Αραβία).

Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν λοιπόν τις επόμενες ημέρες, με τον Σανκαρέ να βρίσκεται στη Γαλλία.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ