ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση

Δεν υπάρχει χρόνος για ξεκούραση
INTIME SPORTS

Στο γήπεδο για προπόνηση βρήκε τους παίκτες του Αστέρα Τρίπολης η επόμενη του αποκλεισμού από το Κύπελλο Ελλάδας καθώς ακολουθεί ένα ματς την Κυριακή με τον ΟΦΗ.

Η επόμενη του αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό και του αποκλεισμού από το Κύπελλο βρήκε τους παίκτες του Αστέρα Τρίπολης στο γήπεδο καθώς δεν υπάρχει περιθώριο για ρεπό.

Για τον αγώνα με τον ΟΦΗ ο Στάικος Βεργέτης δεν υπολογίζει τον Γιώργο Ζησόπουλο, που έχει συμπληρώσει κίτρινες κάρτες και δηλώθηκε να μην αγωνιστεί στο Κυριακάτικο παιχνίδι.

Όσοι ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν εναντίον του Ολυμπιακού έκαναν ενεργητική αποκατάσταση, ενώ οι υπόλοιποι ακολούθησαν κανονικά το προπονητικό πρόγραμμα.

Το ευχάριστο της προπόνησης της Πέμπτης είναι ότι μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς ο Σάββας Τσαμπούρης, ενώ οι τέσσερις νέοι επαγγελματίες του Αστέρα πήραν αριθμούς (Τσόφλιος 28, Κόκκαλης 45, Παπαχρήστος 93, Μηλιώτης 96).

Στο μεταξύ, ο νεαρός Γιώργος Κυριακόπουλος (γεννημένος στις 5 Φεβρουαρίου 1996) που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την ανδρική ομάδα στον αγώνα Κυπέλλου πήγε με γλυκά στην προπόνηση για να γιορτάσει την πρώτη του εμφάνιση σε επίσημο παιχνίδι με τον Αστέρα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Μπαρτολίνι, Ερνάντεζ, ενώ το απόγευμα της Πέμπτης ο Ναβάρο έβγαλε μαγνητική για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού του.

Το προπονητικό πρόγραμμα του Αστέρα θα συνεχιστεί την Παρασκευή το πρωί και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο το απόγευμα, ενώ αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΟΦΗ από τον Στάικο Βεργέτη.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ