ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Δέκατο τρίτο και τυχερό για τον Ουσέρο

Δέκατο τρίτο και τυχερό για τον Ουσέρο
Ουσέρο INTIME SPORTS

Ο Φερνάντο Ουσέρο πέτυχε το 13ο και... τυχερό γκολ με τη φανέλα του Αστέρα Τρίπολης, αφού άνοιξε το δρόμο για την πρώτη νίκη σε ομίλους ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Χαμόγελα και πριμ στα αποδυτήρια των Αρκάδων.

Όταν τον Αύγουστο του 2011 ο Ουσέρο άφηνε για πρώτη φορά την πατρίδα του, Ισπανία, για την Ελλάδα δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα επακολουθήσει.

Ο 30άχρονος μέσος όχι μόνον έδεσε στην Τρίπολη, αλλά τρία χρόνια μετά αποτελεί τον φυσικό ηγέτη της ομάδας και τον παίκτη που όλοι στο πρόσωπο του βλέπουν τι εκπροσωπεί ο Αστέρας (σαν ομάδα). Δηλαδή πάθος, δύναμη και ποιότητα.

Την Πέμπτη το βράδυ ο Ουσέρο έγραψε ιστορία με τα χρώματα των Αρκάδων, αφού πέτυχε το 13ο γκολ με τον Αστέρα, το οποίο άνοιξε το δρόμο για την ιστορική νίκη με 2-0 επί της Παρτίζαν, την πρώτη σε φάση ομίλων στην Ευρώπη για την ομάδα του.

Όλοι αλλάζουν εκτός από αυτόν

Στα τρία χρόνια που βρίσκεται στον Αστέρα, οι Αρκάδες έχουν αλλάξει πολλά πρόσωπα στη μεσαία τους γραμμή. Ροτζέριο, Άλβαρες, Χουανίτο, Ντε Μπλάσις, Ράγιος είναι μερικοί από αυτούς. Ο μόνος που δεν αλλάζει είναι ο Φερνάντο Ουσέρο, ο οποίος με τη συμμετοχή του απέναντι στην Παρτίζαν έφτασε τις 119 φορώντας τα "κιτρινομπλέ"!

Αναλυτικά...

Πρωτάθλημα: 95 συμμετοχές, 9 γκολ, 7 ασίστ

Κύπελλο: 11 συμμετοχές, 3 γκολ, 2 ασίστ

Ευρώπη: 13 συμμετοχές, 1 γκολ, 1 ασίστ

ΣΥΝΟΛΟ : 119 (13 γκολ)

Χαμόγελα και πριμ

Λίγο μετά το σφύριγμα της λήξης του αγώνα παίκτες, προπονητές και μέλη της διοίκησης έγιναν ένα κουβάρι. Τα καλά νέα όμως ήρθαν στα αποδυτήρια, όταν και ανακοινώθηκε πως οι ποδοσφαιριστές θα πάρουν πριμ περίπου 50.000 ευρώ.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ