ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Αυλαία με Γκεντσλέρμπιρλιγί για Αστέρα

Αυλαία με Γκεντσλέρμπιρλιγί για Αστέρα

Το βασικό στάδιο προετοιμασίας του Αστέρα στην Ολλανδία ολοκληρώνεται με το τρίτο και πιο δυνατό φιλικό, απέναντι στην Γκεντσλέρμπιρλιγί από την Τουρκία, την Τρίτη (17:00).

Μετά τη Σιβόλντε και την Κάμπουρ, ο Αστέρας θα δώσει το τρίτο και τελευταίο φιλικό του επί ολλανδικού εδάφους, απέναντι στην Γκεντσλέρμπιρλιγί.

ΟΟΣΤΕΡΜΠΕΕΚ - ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Βασίλης Τεμπέλης

Η αναμέτρηση με την ομάδα της Άγκυρας θα είναι το πιο δυνατό τεστ για την ομάδα της Τρίπολης, σε σχέση με τις άλλες δύο φιλικές αναμετρήσεις.

Οι Αρκάδες θέλουν να κάνουν το 3/3 και να κλείσουν με μόνο φιλικές νίκες το βασικό στάδιο προετοιμασίας τους, το οποίο διεξάγεται εδώ στο Όοστερμπεεκ, με τον τεχνικό της ομάδας, Μάκη Χάβο, να κάνει για ένα ακόμη ματς πειράματα και δοκιμές τόσο όσον αφορά στην παράταξη, όσο και στα πρόσωπα.

Η αρχική ενδεκάδα αναμένεται να είναι ίδια με αυτή του ματς με την Κάμπουρ, με πιθανή αλλαγή στα γκολπόστ, τον Αντόνιο Ντοναρούμα να περνά στη θέση του Τόμας Κοσίτσκι.

Οι υπόλοιποι που θα είναι σε παράταξη 4-2-3-1 με τους Μπέρτο, Κουρμπέλη, Τριανταφυλλόπουλο, Γιαννούλη, Χαμντανί, Δημούτσο, Καλτσά, Τσιλιανίδη, Μάσα και Ιωαννίδη να παίρνουν φανέλα βασικού.

Απέναντι στην Γκεντσλέρμπιρλιγί θα αγωνιστεί και ο απών στα δύο προηγούμενα ματς, Σταύρος Τσουκαλάς, ο οποίος έχει ενσωματωθεί στο κανονικό πρόγραμμα προετοιμασίας.

Η εξέλιξη αυτή είναι πρώτης τάξης ευκαιρία για τη δοκιμή ενός άλλου συστήματος, του 4-1-2-3 από τον Μάκη Χάβο, με τον Πάμπλο Μάσα να είναι αυτός που θα περάσει στην κορυφή.

Η Γκεντσλέρμπιρλιγί τερμάτισε στη 10η θέση του τουρκικού πρωταθλήματος την περυσινή σεζόν και σε αυτή αγωνίζεται ο Παναγιώτης Δημητριάδης, Έλληνας ομογενής από τη Σουηδία, ενώ ξεχωρίζουν από το ρόστερ ο Ρουμάνος Στάνκου και ο Γκμπακλ από το Μάλι.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 17:00 ώρα Ελλάδας. Μοναδικός απών για τους "κιτρινομπλέ", ο Ματίας Ιγκλέσιας.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ