ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Αστέρας: Η πληρότητα του ρόστερ και το δεκάρι

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΡΒΙΣΗΣ / EUROKINISSI)
Αστέρας EUROKINISSI SPORTS

Δύο και τρεις παίκτες διαθέτει στο ρόστερ του ο Αστέρας Τρίπολης, που αναζητά πλέον ένα δεκάρι, έναν αντί - Τόνσο. Οι επιλογές του Σάββα Παντελίδη λίγες μέρες πριν από τα πρώτα ευρωπαϊκά ματς. (PHOTO)

Ο Αστέρας Τρίπολης έχει πετύχει μέχρι σήμερα κάτι που δεν συνηθίζεται στις ελληνικές ομάδες. Μέσα Ιουλίου και έχει σχεδόν ολοκληρώσει τον μεταγραφικό του σχεδιασμό. Για να γίνουμε πιο ακριβείς, αναζητείται μόλις ένα δεκάρι, διαφορετικού τύπου από τον Μαρτίν Ρόλε που επέστρεψε μετά από τρία χρόνια στους Αρκάδες.

Ένας αντί - Τόνσο, με άλλα λόγια. Ο Αργεντινός δεν έμεινε στον Αστέρα, καθώς ζητούσε 350.000 ευρώ, χρήματα που φυσικά και δεν είναι εφικτό να του δοθούν. Σε όλες τις υπόλοιπες θέσεις, ο Σάββας Παντελίδης έχει δύο και τρεις παίκτες για να επιλέξει. Πολύ σημαντικό ότι λίγες μέρες πριν από τα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια (κατά πάσα πιθανότητα με τη Χιμπέρνιαν, η οποία στο πρώτο παιχνίδι νίκησε 6-1 την Ρούναβικ), οι "κυανοκίτρινοι" δουλεύουν έχοντας καλύψει τα κενά που προέκυψαν σε σχέση με την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.

Άλλωστε έχουν ήδη πραγματοποιηθεί δέκα μεταγραφές (Λούκας Σάλας, Χρήστος Τασουλής, Χοσέ Λουίς Βαλιέντε, Μάρκ Φερνάντεθ, Βαλεντίνος Βλάχος, Νίκος Παπαδόπουλος, Μαρτίν Ρόλε, Φράνκο Μπελόκ, Πατρίσιο Μαρτίν Ματρικάρντι, Άνχελ Μαρτίνεθ). Μόλις λοιπόν κλείσει και το δεκάρι που αναζητείται, ο Αστέρας δεν έχει λόγο να προβεί σε άλλες αλλαγές. Επειδή βέβαια ανέκαθεν μια μεταγραφική περίοδος είναι ρευστή, αν για παράδειγμα πωληθεί ο Τάσος Δουβίκας, αναγκαστικά θα γίνει κίνηση και για φορ.

Στην παρακάτω φωτογραφία μπορείτε να δείτε πώς έχει διαμορφωθεί το ρόστερ του Αστέρα Τρίπολης και τις επιλογές που έχει ο Σάββας Παντελίδης αυτή τη χρονική περίοδο...

Αστέρας: Η πληρότητα του ρόστερ και το δεκάρι

* Τρίτος τερματοφύλακας είναι ο Τσιφτσής.

** Αριστερός μπακ παίζει φυσικά και ο Κυριακόπουλος, ο οποίος έχει την ικανότητα να προσφέρει το ίδιο καλά είτε ως ακραίος αμυντικός, είτε ως αριστερός χαφ.

*** Τα ευρωπαϊκά παιχνίδια του Αστέρα είναι 26/7 και 2/8.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ