ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Αρσενίεβιτς: "Άλλο αέρα με Τσιώλη"

Αρσενίεβιτς: "Άλλο αέρα με Τσιώλη"
INTIME SPORTS

Η παρουσία του Σάκη Τσιώλη στην τεχνική ηγεσία του Αστέρα Τρίπολης έχει δώσει άλλον αέρα στην ομάδα της Πελοποννήσου όπως δήλωσε ο Νεμάνια Αρσενίεβιτς μετά την επικράτηση επί του Άρη.

Όσο για τον Σάββα Τσαμπούρη στάθηκε στην σκληρή δουλειά που προηγήθηκε στην εβδομάδα της προετοιμασίας που προηγήθηκε και ότι ο Αστέρας Τρίπολης χτύπησε τον Άρη στις αδυναμίες του.

«Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη, που θα μας βοηθήσει, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα», τόνισε αρχικά ο Αρσενίεβιτς που στην συνέχεια αναφέρθηκε στην συμβολή του Καρδιτσιώτη τεχνικού.

«Ο Σάκης Τσιώλης μας έδωσε άλλο αέρα. Είμαστε πιο σοβαροί. Και οι παίκτες είμαστε υπεύθυνοι για την αλλαγή μας», ενώ για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ είπε: «Ο επόμενός μας αντίπαλος, ο Παναθηναϊκός, είναι μία πολύ μεγάλη ομάδα.

Σίγουρα δεν μπορούμε να πούμε ότι θα πάμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, αλλά θα πάμε στο ΟΑΚΑ και θα το χτυπήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις».

Κι όσο για τον Σάββα Τσαμπούρη αναφερόμενος στο παιχνίδι με τον Άρη και την νίκη με 1-0 δήλωσε: «Ο Άρης δεν ήταν κακός σήμερα. Ήταν καλός ο Αστέρας. Είχαμε δουλέψει σκληρά όλη την εβδομάδα και είχαμε επικεντρωθεί στις αδυναμίες του Άρη και δουλέψαμε πάνω σε αυτές».

Σχετικά με την σημασία της σημερινής νίκης επί του Άρη υποστήριξε: «Ήταν μία σημαντική νίκη για εμάς, μετά το προηγούμενο αποτέλεσμα και την βαριά ήττα από τον ΟΦΗ. Είναι μία βαθμολογική ανάσα».

Για να ολοκληρώσει αναφερόμενος με την σειρά του στον Σάκη Τσιώλη λέγοντας: «Ο προπονητής, μας έχει αλλάξει την ψυχολογία και σε κάθε παιχνίδι πάμε για τη νίκη. Αυτό που άλλαξε με τον κ. Τσιώλη, ήταν ότι παίζουμε γρήγορο ποδόσφαιρο και ασκούμε πολλή πίεση».

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ