ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Απόσυρση έκπληξη από τον Καλαντζή

Απόσυρση έκπληξη από τον Καλαντζή
Ράγιος Καλαντζής INTIME SPORTS

Ο Χρήστος Καλαντζής πήρε μία απόφαση-έκπληξη, καθώς κατά... 90% κρεμάει τα παπούτσια του στην ηλικία των 30 ετών κι ενώ είχε συμβόλαιο με τον Αστέρα Τρίπολης

Ο Έλληνας επιθετικός ήταν προσωπική επιλογή του Σάκη Τσιώλη τη φετινή σεζόν στον Αστέρα, η οποία πέρασε από χίλια κύματα μέχρι να ολοκληρωθεί.

Η εξέλιξη της χρονιάς δικαίωσε τόσο τον έμπειρο τεχνικό όσο και τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος, ωστόσο, παρότι 30 ετών σκέφτεται σοβαρά την απόσυρση!

Συγκεκριμένα ο Καλαντζής έγραψε στο facebook: "Από σήμερα τέλος. Παλαίμαχος", κάτι που σχολιάστηκε αρκετά στη γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς έχει ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τους Αρκάδες.

Ο ίδιος βέβαια λίγο αργότερα ξεκαθάρισε πως κατά 90% η απόφαση του ισχύει, μιας και το ποδόσφαιρο δεν τον συγκινεί ιδιαίτερα και δεν έχει σκοπό μάλιστα να ασχοληθεί με αυτό μετά το τέλος της καριέρας του!

"Είμαι σε σκέψεις για το τι θα κάνω από εδώ και πέρα. Μου ζητήθηκε από τη διοίκηση να λύσω το συμβόλαιο μου και αυτό θα συμβεί μέσα στην εβδομάδα. Κατά 90% θα σταματήσω να παίζω ποδόσφαιρο και θα αφοσιωθώ στην οικογένεια μου. Ο μόνος λόγος για να συνεχίσω το ποδόσφαιρο θα ήταν ο Αστέρας. Είναι μια ομάδα κοντά στην Καλαμάτα από την οποία κατάγομαι και είναι ένα σωματείο νοικοκυρεμένο. Δεν θέλω να παίξω σε άλλη ομάδα, το έκανα για 8 χρόνια και κουράστηκα.

Θα πάρω την οριστική μου απόφαση τις επόμενες μέρες. Αν, πάντως, σταματήσω οριστικά, δεν θα παραμείνω στο χώρο του ποδοσφαίρου. Θέλω να κάνω άλλα πράγματα. Είναι λίγο ανορθόδοξος ο τρόπος που σταματάω, αλλά αυτά έχει η ζωή και το ποδόσφαιρο. Έγραψα ένα μήνυμα στο facebook ότι πλέον είμαι και επίσημα παλάιμαχος, αλλά αυτό ήταν κάτι μεταξύ σοβαρού και αστείου.", είπε χαρακτηριστικά στο Arcadia Sports.

Πρέπει να σημειώσουμε πως φέτος έκανε εξαιρετική σεζόν με 30 συμμετοχές και έξι γκολ, πολλά απ τα οποία ήταν ιδιαίτερα κρίσιμα.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ