ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Από την Αυστραλία στην προπόνηση του Αστέρα

Από την Αυστραλία στην προπόνηση του Αστέρα

Ξεχωριστή στιγμή στην σημερινή (10/10) προπόνηση του Αστέρα, η παρουσία ομογενών φιλάθλων από την Αυστραλία.

Ξεχωριστή στιγμή στην σημερινή προπόνηση του Αστέρα, η παρουσία ομογενών φιλάθλων από την Αυστραλία, που συνδύασαν την επίσκεψη τους στην Τρίπολη με την παρουσία τους στον αγώνα με την Παρτιζάν –που τους έκανε να νιώσουν πολύ υπερήφανοι- και ήρθαν σήμερα (10/10) να δουν την αγαπημένη τους ομάδα και να δουν από κοντά τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό τιμ.

Οι ομογενείς Αρκάδες (με καταγωγή από το Καμάρι της Τεγέας) ήρθαν στην Τρίπολη πριν λίγες ημέρες από την Μελβούρνη, αποκαλύπτοντας πώς όλοι οι ομογενείς στην Αυστραλία έχουν πολύ ψηλά σε εκτίμηση τον Αστέρα και νιώθουν περήφανοι για την μέχρι σήμερα πορεία της αγαπημένης τους ομάδας, ενώ δεν παρέλειψαν πώς λόγω διαφοράς ώρας ξενυχτάνε μαζί με τις παρέες τους για να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια του Αστέρα.

Μπήκε στην προπόνηση ο Τιε Μπι

Το προπονητικό πρόγραμμα του Αστέρα συνεχίστηκε σήμερα και ο Στάικος Βεργέτης είδε τον Ερίκ Τιε Μπι να μπαίνει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και να ενσωματώνεται μαζί με την υπόλοιπη ομάδα.

Την ίδια στιγμή, ο Κουρμπέλης και ο Τορμένα ανέβασαν ρυθμούς στην προπόνηση, συμμετέχοντας κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας, ενώ Μουνάφο, Μπαντιμπανγκά και Πάρα συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα τρέχοντας για αρκετή ώρα στο χορτάρι.

Στη σημερινή προπόνηση του Αστέρα δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ενώ περιλάμβανε πολλά παιχνίδια με μπάλα και τελειώματα φάσεων.

Για αύριο έχει προγραμματιστεί το φιλικό παιχνίδι με τον Πανιώνιο (17.00) στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» ενώ την Κυριακή θα δοθεί ρεπό.

Η διάθεση εισιτηρίων για Πανιώνιο και Τότεναμ

Εισιτήρια για τον φιλικό αγώνα με την ΠΑΕ Πανιώνιος, το Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2014 θα διατίθενται από τις 4.00 μ.μ. στο εκδοτήριο της Θύρας 1 του γηπέδου «ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ».

Ταυτόχρονα θα γίνεται και προπώληση εισιτηρίων για τον αγώνα στο Λονδίνο στις 23 Οκτωβρίου με την TOTTENHAM HOTSPUR FC. (αξία εισιτηρίου 32€).

Σε όλες τις θύρες τα εισιτήρια για τον φιλικό αγώνα με τον Πανιώνιο κοστίζουν 5€.

Ώρα ανοίγματος θυρών: 4.00 μ.μ.

Ώρα έναρξης αγώνα: 5.00 μ.μ.



TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ