ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Από νωρίς ο προγραμματισμός

Από νωρίς ο προγραμματισμός
Περόνε INTIME SPORTS

Ο Σάκης Τσιώλης έχει ξεκινήσει συζητήσεις με την διοίκηση του Αστέρα και ετοιμάζει τα πλάνα του ενόψει της νέας σεζόν.

Η φετινή πορεία του Αστέρα είναι εξαιρετική, καθώς εξασφάλισε και μαθηματικά την σωτηρία στην πρώτη κατηγορία, ενώ είναι κοντά και στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ.

Όλα αυτά μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Σάκη Τσιώλη, που κατάφερε να περάσει τη φιλοσοφία του στην ομάδα μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Το ότι η φετινή σεζόν είναι σε εξέλιξη δεν επηρεάζει το γεγονός πως γίνονται διεργασίες για την επόμενη, στην οποία ο Σάκης Τσιώλης θα κληθεί να πάρει σημαντικές αποφάσεις.

Οικονομικά ο Αστέρας είναι μία τακτοποιημένη ομάδα, όμως ο έμπειρος τεχνικός θα πρέπει να αποφασίσει την τύχη αρκετών παικτών τα συμβόλαια των οποίων λήγουν στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Πολλοί από αυτούς είναι βασικά στελέχη της αρχικής ενδεκάδας (Μπαρτολίνι, Μπρέσκα, Σολάκης, Πουλίδο, Μάρτινς), ενώ κάποιοι άλλοι έρχονται από τον πάγκο και βοηθούν.

Ήδη Τσιώλης και διοίκηση έχουν κάνει κάποιες συζητήσεις και δεν αποκλείεται στα τέλη Απριλίου να έχουν παρθεί αποφάσεις για το μέλλον του Αστέρα. Πρόθεση του Καρδιτσιώτη τεχνικού πάντως είναι να μην αλλάξουν πολλά.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ