ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Απλήρωτος ο Ματούσιακ στον Αστέρα Τρίπολης

Απλήρωτος ο Ματούσιακ στον Αστέρα Τρίπολης
INTIME SPORTS

Το χρώμα του χρήματος έχει αρκετούς μήνες να δει ο Ράντοσλαβ Ματούζιακ, καθώς όπως αναφέρει δημοσίευμα της πατρίδας του, δεν έχει πληρωθεί από τον Αστέρα Τρίπολης.

Τον περασμένη Γενάρη (πριν από ένα χρόνο δηλαδή) ο Αστέρας Τρίπολης προχώρησε σε μια μεταγραφή που φαινόταν εξαιρετική. Απέκτησε τον Ράντοσλαβ Μαντούσιακ, που είχε περάσει μεταξύ άλλων από Παλέρμο και Χέρενφεν.

Εκ του αποτελέσματος όμως, ο Πολωνός σέντερ φορ, αποδείχτηκε μια άκρως αποτυχημένη μεταγραφή, αφού δεν κατάφερε να παίξει στην ομάδα της Τρίπολης και σε καμία περίπτωση δεν έβγαλε τα χρήματα που του προσφέρθηκαν.

Η κατηφόρα για τον Ματούσιακ φαίνεται πως δεν έχει τελειωμό, καθώς πριν από πέντε χρόνια ήταν πρώτος σκόρερ στην χώρα του και τώρα δεν παίζει καθόλου ποδόσφαιρο. Το χειρότερο για τον ίδιο είναι και τα οικονομικά προβλήματα που τον ταλανίζουν.

Όπως αναφέρει μάλιστα πολωνικό δημοσίευμα , ο 29χρονος άσος είναι εδώ και αρκετούς μήνες απλήρωτος από την ομάδα της Αρκαδίας, ενώ πριν τέσσερα χρόνια (στην Παλέρμο) έπαιρνε μισό εκατομμύριο ευρώ το χρόνο.

Στον Αστέρα Τρίπολης φυσικά και δεν είναι ικανοποιημένο από τον Ματούσιακ και σκοπός του είναι να του διακόψουν το συμβόλαιο (2014), αλλά ο ίδιος ζητά αποζημίωση για να αποχωρήσει.

Στο εν λόγω δημοσίευμα, γίνεται λόγος για τα προβλήματα που είχε με το τζόγο, αλλά και τα προβλήματα που είχε στην προσωπική του ζωή. Όπως καταλαβαίνετε το 2011 ήταν μια άσχημη χρονιά για τον Πολωνό, που είχε συμβόλαιο 250.000 ευρώ ετησίως με τον Αστέρα, αλλά θα πρέπει να ψάχνει ήδη για νέα ομάδα. Εκτός κι αν "κάτσει" πάνω στο συμβόλαιό του.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ