ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ανεβάζει ρυθμούς ο Πουλίδο

Ανεβάζει ρυθμούς ο Πουλίδο
Πουλίδο INTIME SPORTS

Με διπλή προπόνηση συνεχίστηκε την Τετάρτη (28/12) η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης. Ανεβάζει ρυθμούς ο Πουλίδο, ατομικό πάλι ο Μπαρτολίνι

Με διπλή προπόνηση (πρωί-απόγευμα) συνεχίστηκε την Τετάρτη (28/12) η προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος στη Νέα Σμύρνη με τον Πανιώνιο, στο οποίο δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος (έχει συμπληρώσει κίτρινες κάρτες) Χουανίτο.

Στην πρωινή προπόνηση, ο Σάκης Τσιώλης χώρισε τους ποδοσφαιριστές σε δύο γκρουπ. Το πρόγραμμα περιελάμβανε αρκετές ασκήσεις ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο του γηπέδου και στη συνέχεια ασκήσεις φυσικής κατάστασης στο γήπεδο.

Η απογευματινή προπόνηση περιελάμβανε πολλές ασκήσεις με μπάλα και παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Ατομικό πρόγραμμα έκανε ο Μπαρτολίνι που έτρεξε στον αγωνιστικό χώρο, ο Ροτζέριο αναρρώνει, οι Ρούμπιλ, Ορόθκο ακολουθούν το πρόγραμμα της μετεγχειρητικής αποκατάστασης τους.

Ο Πουλίδο ανέβασε ρυθμούς στην προπόνηση και κάνει αγώνα δρόμου προκειμένου να είναι στην διάθεση του έμπειρου τεχνικού για την αναμέτρηση. Οι προπονήσεις του Αστέρα θα συνεχιστούν κανονικά και τις επόμενες ημέρες, τόσο την παραμονή, όσο και ανήμερα της Πρωτοχρονιάς.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ