ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ανεβάζει ρυθμούς ο Ρόλε

Ανεβάζει ρυθμούς ο Ρόλε

Ο Ρόλε ανέβασε ρυθμούς στην προπόνηση της Παρασκευής και μετά τις διακοπές των Χριστουγέννων αναμένεται να είναι έτοιμος να μπει σε φουλ πρόγραμμα και παιχνίδια.

Με μια προπόνηση που διεξήχθη με την ομίχλη να σκεπάζει το μεγαλύτερο μέρος του γηπέδου του Αστέρα Τρίπολης συνεχίστηκε το πρόγραμμα προετοιμασίας των Αρκάδων για το ματς της Κυριακής με την Ξάνθη. Παρά τις αντίξοες συνθήκες οι παίκτες του Στάικου Βεργέτη έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό δείχνοντας τρομερή διάθεση και πάθος.

Τόσο πάθος που μάλιστα υπήρξε και μια σύγκρουση και παρολίγον ένταση ανάμεσα στους Κουρμπέλη και Σανκαρέ όταν ο ένας ζήτησε από τον άλλον να παίξει πιο ήρεμα αλλά τελικά με την παρέμβαση του Βεργέτη τα πνεύματα ηρέμησαν.

Στην προπόνηση τώρα ο Ρόλε ανέβασε τους ρυθμούς εκγύμνασης καθώς έτρεξε για αρκετή ώρα στον αγωνιστικό χώρο και όλα δείχνουν πως μετά τις γιορτές θα είναι έτοιμος για να μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε:

"Συνεχίστηκε σήμερα το προπονητικό πρόγραμμα του Αστέρα, με την ομίχλη να σκεπάζει το μεγαλύτερο μέρος του γηπέδου με τον προπονητή της ομάδας Στάικο Βεργέτη να δίνει ιδιαίτερο βάρος σε θέματα τακτικής και ανάπτυξης παιχνιδιού.

Οι ποδοσφαιριστές έδειξαν ιδιαίτερο πάθος κατά την διάρκεια της προπόνησης και ακολούθησαν πιστά τις οδηγίες του τεχνικού επιτελείου, ενώ ο Ρόλε έτρεξε για αρκετή ώρα στον αγωνιστικό χώρο.

Η προετοιμασία του Αστέρα για το Κυριακάτικο παιχνίδι θα ολοκληρωθεί αύριο το απόγευμα όπου αμέσως μετά ο Στάικος Βεργέτης θα ανακοινώσει την αποστολή της ομάδας".

Ανεβάζει ρυθμούς ο Ρόλε
TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ