ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ανακοίνωσε Λισγάρα ο Αστέρας Τρίπολης

Ανακοίνωσε Λισγάρα ο Αστέρας Τρίπολης

Παίκτης του Αστέρα Τρίπολης για τα επόμενα τρία χρόνια θα είναι ο Χρήστος Λισγάρας, ο οποίος δήλωσε πως "ήθελε να αγωνιστεί σε μία ομάδα με υψηλούς στόχους".

Τη δεύτερη μεταγραφή του ενόψει της νέας περιόδου ολοκλήρωσε ο Αστέρας Τρίπολης, αφού μετά τον Γιώργο Ζησόπουλο έκανε δικό του και τον Χρήστο Λισγάρα.

Λίγο μετά την υπογραφή του τριετούς συμβολαίου του ο πρώην παίκτης του Λεβαδειακού δήλωσε αναλυτικά στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου:

"Χαίρομαι που ήρθα στον Αστέρα, σε μία από τις καλύτερες και πιο οργανωμένες ομάδες στην Ελλάδα και θα ήθελα να ευχαριστήσω για αυτό, τόσο τη διοίκηση, όσο και τον προπονητή της ομάδας, που με εμπιστεύτηκαν και μου δίνουν αυτή την ευκαιρία.

Ήθελα πολύ να αγωνιστώ σε μία ομάδα, που έχει υψηλούς στόχους, είναι πολύ οργανωμένη και βάζει τον πήχη των φιλοδοξιών της κάθε χρόνο και ψηλότερα. Θέλω πάρα πολύ να συνδυαστεί η δική μου παρουσία με μία μεγάλη επιτυχία και γιατί όχι αυτή να μην είναι η είσοδος στους ομίλους του Europa League.

Γνωρίζω πώς υπάρχουν υψηλές απαιτήσεις από τους φίλους της ομάδας, μετά την πετυχημένη χρονιά που είχε σε πρωτάθλημα, κύπελλο και Ευρώπη, αλλά θέλω να γνωρίζουν όλοι πώς από την πλευρά μου, θα δώσω το 100% των δυνάμεων μου και ακόμα παραπάνω στον αγωνιστικό χώρο για να πετύχει η ομάδα τους στόχους που θα θέσει για τη νέα αγωνιστική περίοδο".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ