ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Αλβάρεζ: "Γράψαμε ιστορία με τη νίκη"

Αλβάρεζ: "Γράψαμε ιστορία με τη νίκη"
INTIME SPORTS

Ο Λεάντρο Αλβάρεζ μίλησε σε κυριακάτικη εφημερίδα για τη νίκη του Αστέρα Τρίπολης επί του Ολυμπιακού και το μέλλον του στην ομάδα.

Ο παίκτης του Αστέρα Τρίπολης Λεάντρο Αλβάρες, μίλησε στην εφημερίδα "Real News" για τη νίκη επί του Ολυμπιακού, το πρωτάθλημα και τις φιλοδοξίες του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην εφημερίδα "Real News":

Ποιος σας σταματάει τώρα!

" Μεγάλη χαρά, αλλά το μυαλό πρέπει να μείνει στο κεφάλι. Αν δεν μείνουμε σοβαροί και προσγειωμένοι, οι δύσκολες ημέρες θα έρθουν ξανά. Δεν σώζεσαι με μία νίκη."

Ναι, αλλά τη νίκη...

" Έστω. Σίγουρα, με νίκες σαν αυτήν γράφεις ιστορία, αλλά το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο. Και είμαστε πολύ πίσω ακόμα για να πανηγυρίζουμε".

Ήταν κακός ο Ολυμπιακός ή πολύ καλή η ομάδα σου;

" Δεν νομίζω ότι ο Ολυμπιακός ήταν κακός, τουλάχιστον από τη μέση και μπροστά. Πίσω έγιναν σφάλματα, όμως και εμείς ήμασταν αυτοί που πρέπει. Το θέμα είναι πως δεν αρκεί η καλή εμφάνιση μία στο τόσο, αλλά να υπάρχει διάρκεια".

Τι έφταιξε, αλήθεια, για το προβληματικό σας ξεκίνημα;

" Κάναμε λάθη όλοι και ο καθένας ξεχωριστά. Δεν φταίει μόνο ένας σε μία κακή κατάσταση. Το θετικό είναι ότι αντιδράσαμε γρήγορα, ξυπνήσαμε και πλέον ξέρουμε τι πρέπει να γίνει. Περισσότερη δουλειά, σοβαρότητα και λίγα λόγια".

Ο νέος προπονητής τι σας λέει όταν είστε στα αποδυτήρια;

" Πως μόνο με προσπάθεια και αγώνα θα κατακτήσουμε τους στόχους μας. Και έχει δίκιο. Στο χέρι μας είναι να πάμε στον Αστέρα όσο ψηλότερα γίνεται".

Είναι πιο δύσκολο το φετινό πρωτάθλημα από το περσινό;

" Πιο ανοιχτό νομίζω. Εκπλήξεις έγιναν και θα γίνουν και άλλες. Είναι πιο ωραία έτσι, μεγαλύτερο ενδιαφέρον".

Κάνεις όνειρα;

" Να είμαστε υγιείς εγώ και η οικογένεια μου και να χαιρόμαστε τη ζωή. Τα άλλα έρχονται".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ