ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Αγώνα δρόμου για Τούμπα κάνει ο Μπέρτος στον Αστέρα

Αγώνα δρόμου για Τούμπα κάνει ο Μπέρτος στον Αστέρα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ένα ακόμη πρόβλημα έχει ενόψει του αγώνα στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος καθώς ο Μανώλης Μπέρτος χτύπησε στην προπόνηση της Τετάρτης (1/2).

Μετ' εμποδίων συνεχίζεται η προετοιμασία του Αστέρα για το παιχνίδι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ καθώς ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα.

Τελευταίο ο τραυματισμός του Μανώλη Μπέρτου που χτύπησε στην προπόνηση της Τετάρτης, έχει μια κάκωση στον έσω πλάγιο, και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς στην Τούμπα.

Φυσικά εκτός είναι ο Νίκος Καλτσάς, ο Ιγκόρ και ο Τριανταφυλλόπουλος ενώ το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις συναρμογής και ευλυγισίας με αλλαγές ρυθμού, άσκηση κατοχής μπάλας σε σχηματισμό, άσκηση αμυντικής τακτικής και αγωνιστικό παιχνίδι.

Ο Νίκος Καλτσάς ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία. Ο Μανώλης Μπέρτος σε μια σύγκρουση που είχε στην προπόνηση της Τετάρτης (01/02) απεκόμισε μια κάκωση στον έσω πλάγιο και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει ν' αγωνιστεί στην Τούμπα.

Ο Igor συνεχίζει ομαλά την αποθεραπεία του και ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα τρεξίματος και ενδυνάμωσης, ενώ στο τελευταίο στάδιο επανένταξης του βρίσκεται ο Τριανταφυλλόπουλος".

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ