ΑΡΣΕΝΑΛ

Ζιρού: "Καλή ημέρα για το πρώτο μου χατ τρικ"

Ζιρού: "Καλή ημέρα για το πρώτο μου χατ τρικ"
INTIME SPORTS

Ο Ολιβιέ Ζιρού, ο Ματιέ Φλαμινί και ο Πολ Μερτεσάκερ δεν έκρυψαν την ικανοποίηση τους για την πρόκριση της Άρσεναλ στους "16" του Champions League.

Πριν από τον αγώνα σύμφωνα με τα δεδομένα που είχαν διαμορφωθεί στον όμιλο, αλλά και τις απουσίες που υπήρχαν η αποστολή της Άρσεναλ στο "Γ. Καραϊσκάκης" ήταν δύσκολη. Ο Ολιβιέ Ζιρού φρόντισε όμως να οδηγήσει τους "κανονιέρηδες" στην επόμενη φάση.

Ο Γάλλος επιθετικός με το πρώτο του χατ τρικ στο Champions League ήταν καθοριστικός στη νίκη της Άρσεναλ με 3-0 επί του Ολυμπιακού και φρόντισε να καλύψει τα κενά των Σάντσες και Καθόρλα.

"Δεν είναι το θέμα πως νικήσαμε χωρίς τον Σάντσες. Όλοι ξέρουν πως είχαμε πολλούς τραυματισμούς, αλλά φέτος πιστεύω πως έχουμε ακόμα καλύτερη ομάδα από ό,τι τα προηγούμενα χρόνια. Έχουμε την ποιότητα και την ποσότητα" τόνισε αρχικά και συνέχισε: "ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, προσπαθήσαμε να παίξουμε από τα πλάγια και δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Δεν ήταν εύκολο, ήμασταν σε δύσκολη θέση πριν το ματς. Ήταν μία καλή μέρα για να σημειώσω το πρώτο μου χατ-τρικ".

Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και ο Ματιέ Φλαμινί. Ο μέσος της Άρσεναλ τόνισε: "Δεν ήταν εύκολο το παιχνίδι αφού ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που μπορεί να αμυνθεί καλά. Μας οδήγησε στη νίκη και την πρόκριση το ομαδικό μας πνεύμα. Ο Ολυμπιακός έκανε καλό παιχνίδι αλλά εμείς δεν είχαμε παίξει καλά στο πρώτο ματς. Απόψε βρήκαμε τα γκολ κι έτσι τα καταφέραμε.

Ήταν δύσκολο ματς για εμάς, θα επιστρέψουμε στο Λονδίνο και να ξεκουραστούμε και στη συνέχεια της διοργάνωσης θα δοκιμάσουμε την τύχη μας".

Ο Πολ Μερτσεσάκερ, ανέφερε με τη σειρά του: "Αμυνθήκαμε καλύτερα από το πρώτο παιχνίδι και από την αρχή του αγώνα και απλώς εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που είχαμε. Ήταν απλό. Όσο για τον προπονητή μας, ήταν πεπεισμένος ότι θα τα καταφέρουμε απόψε. Γνώριζε τον Ολυμπιακό καλά. Τον σεβαστήκαμε. Μετά το τέλος, μας έδωσε συγχαρητήρια".

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ