ΑΡΣΕΝΑΛ

"Χαλί" από λίρες στη διάθεση του Βενγκέρ

"Χαλί" από λίρες στη διάθεση του Βενγκέρ
© GETTY IMAGES

Ο Φίλιπ Χάρις μίλησε για όλα τα θέματα που αφορούν την Άρσεναλ και αποκάλυψε ότι υπάρχουν περίπου 200 εκατομμύρια λίρες διαθέσιμα για μεταγραφές, ενώ φωτογράφισε ως στόχο τον Μπενζεμά.

Οι φίλαθλοι της Άρσεναλ κατά καιρούς έχουν πει διάφορα στον Αρσέν Βενγκέρ και τη διοίκηση της ομάδας για τη μη ενίσχυσή της στις μεταγραφικές περιόδους. Κάτι που είναι δικαιολογημένο αφού την ίδια ώρα έβλεπαν άλλες ομάδες να "σπρώχνουν" εκατομμύρια για μεταγραφές.

Φαίνεται όμως πως η ώρα που θα το κάνει αυτό και η Άρσεναλ έχει φτάσει.

"Τα χρήματα ήταν περιορισμένα όταν πήγαμε στο "Emirates", αλλά πλέον είναι καλύτερα τώρα. Μπορούμε να μπούμε στη μεταγραφική αγορά και να αγοράσουμε όποιο παίκτη θέλουμε με εξαίρεση περίπου μία ντουζίνα που δεν είναι προς πώληση. Υπάρχουν περισσότερα από 200 εκατ. λίρες στην τράπεζα. Θα μπορούσαμε να πούμε στον Αρσέν ότι δεν έχουμε χρήματα, ή μπορούμε να του δώσουμε 100 εκατ και να μην τα ξοδέψει. Υπάρχουν στιγμές που δεν θέλει να υπογράψει κανέναν εκτός εάν προκύψουν ευκαιρίες με αστέρες όπως έγινε με τον Εζίλ και τον Σάντσες" είπε ο Φίλιπ Χάρις.

Ο διευθυντής της Άρσεναλ στη συνέχεια φωτογράφησε τον Καρίμ Μπενζεμά. Υπενθυμίζουμε πως ήδη η Άρσεναλ έχει καταθέσει την πρώτη της προσφορά η οποία απορρίφθηκε από την Ρεάλ Μαδρίτης. "Αυτή τη στιγμή ο Βενγκέρ κοιτάει κάποιους αστέρες, αλλά δεν υπάρχουν αρκετοί διαθέσιμοι. Θα μπορούσαμε να σπάσουμε το ρεκόρ του συλλόγου στις μεταγραφές, εάν θέλει έναν παίκτη θα μπορούσε να τον έχει. Με εξαίρεση τον Μέσι και τον Ρονάλντο μπορούμε να έχουμε οποιονδήποτε άλλο παίκτη. Μπορεί να χρειαστεί να σπάσουμε το ρεκόρ μας για να φέρουμε τον παίκτη που θέλει" τόνισε με τις εξελίξεις να αναμένονται σύντομα με τον επιθετικό της Ρεάλ.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ