ΑΡΣΕΝΑΛ

Βενγκέρ: "Χάσαμε την ευκαιρία για το πρωτάθλημα"

Βενγκέρ: "Χάσαμε την ευκαιρία για το πρωτάθλημα"
INTIME SPORTS

O Aρσέν Βενγκέρ δηλώνει ότι η Άρσεναλ έχασε την ευκαιρία να κατακτήσει την Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Αρσέν Βενγκέρ πιστεύει ότι παρά την μέτρια χρονιά της Άρσεναλ οι "κανονιέρηδες" είχαν τη δυνατότητα να κατακτήσουν την Πρέμιερ Λιγκ.

Η Άρσεναλ υποδέχεται την Γουέστ Χαμ και σε περίπτωση ήττας θα μείνει μακριά από την 4η Τότεναμ επτά βαθμούς και από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 22 βαθμούς.

Ο Αρσέν Βενγκέρ με δηλώσεις του θεωρεί ότι η Άρσεναλ έχασε την ευκαιρία για καλύτερη πορεία που πιθανόν θα οδηγούσε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος.

" Είδα τον αγώνα Τότεναμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και σκέφτηκα τις διαφορές μεταξύ της Άρσεναλ και τις Γιουνάιτεντ. Ήταν μία ευκαιρία να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα την φετινή σεζόν.

Πλέον, δεν μπορούμε να φθάσουμε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πρέπει πρώτα να μειώσουμε την διαφορά από τις ομάδες που είναι μπροστά μας. Η Μάντσεστερ δείχνει καλύτερη από τις υπόλοιπες ομάδες αλλά καμία δεν είναι ανίκητη.

Δεν είναι δύσκολο να μπούμε στην τετράδα αλλά χρειάζεται προσπάθεια. Οι παίκτες σκέφτονται πολλές φορές ότι θα μπορούσαν να τα είχαν πάει καλύτερα σε κάποια ματς. Απέναντι στην Τσέλσι χάσαμε ευκαιρίες που δεν έπρεπε να ηττηθούμε".

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ