ΑΡΣΕΝΑΛ

Βενγκέρ: "Πρέπει να πάρουμε παίκτες"

Βενγκέρ: "Πρέπει να πάρουμε παίκτες"

Λίγο μετά την πρόκριση της Άρσεναλ στους ομίλους του Champions League, o Αρσέν Βενγκέρ, παραδέχθηκε πως η ομάδα του είναι αναγκασμένη πλέον να αγοράσει παίκτες. Στους τραυματίες προστέθηκαν και οι Γουίλσιρ, Ράμσεϊ και Ποντόλσκι.

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Φενέρμπαχτσε, ο Αρσέν Βενγκέρ παραδέχθηκε πως πρέπει πλέον η ομάδα του να αγοράσει παίκτες αν θέλει να είναι ανταγωνιστική.

Βλέποντας μάλιστα και τους Ράμσεϊ, Γουίλσιρ και Ποντόλσκι να τελειώνουν το ματς, όντας τραυματίες, ο Αλσατός τεχνικός είναι αναγκασμένος να ενισχύσει το ρόστερ του προκειμένου να "βγει" η χρονιά.

"Πρέπει να κάνουμε κινήσεις για παίκτες. Θα δούμε βέβαια και πόσο άσχημα είναι η κατάσταση των παικτών που τραυματίστηκαν. Ακόμα έχουμε μερικές μέρες μέχρι να ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος, αλλά δε μπορώ να σας πω περισσότερα", τα όσα δήλωσε ο Βενγκέρ λίγο μετά το ματς.

Βενγκέρ: "Πρέπει να πάρουμε παίκτες"

Ο πατέρας του Χουάν Μάτα της Τσέλσι, βρέθηκε στο "Έμιρεϊτς" και παρακολούθησε την αναμέτρηση και όπως είναι φυσικό δεν θα μπορούσε να μην ερωτηθεί περί αυτού και ο Βενγκέρ: "Δεν ξέρω αν είχε έρθει για κάποιο συγκεκριμένο λόγο. Βέβαια έχω ακούσει όπως και εσείς ότι το όνομά του είναι υποψήφιο για κάποιους συλλόγους, ανάμεσά τους και εμείς. Αν και στην Αγγλία δεν συνηθίζεται οι ομάδες να ενισχύουν με παίκτες η μια την άλλη. Προσωπικά μου αρέσει πολύ σαν ποδοσφαιριστής".

Για τους τραυματισμούς των παικτών του: "Η μεγαλύτερη απώλεια για μας είναι αυτή του Ποντόλσκι που θα μείνει έξω για τουλάχιστον 3 βδομάδες. Για τον Γουίλσιρ και τον Ράμσεϊ είμαι πολύ αισιόδοξος. Δεν έχουν κάτι σοβαρό".

Η Άρσεναλ πλέον και μετά τους νέους τραυματισμούς παικτών είναι δεδομένο ότι θα κινηθεί δυναμικά. Το αν θα καταφέρει να αγοράσει τα "μεγάλα ονόματα" που είχε υποσχεθεί ο Βενγκέρ στην αρχή του καλοκαιριού, είναι μια άλλη ιστορία.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ