ΑΡΣΕΝΑΛ

Βενγκέρ: "Ο Ράμσεϊ πρέπει να βάλει προτεραιότητες"

Βενγκέρ: "Ο Ράμσεϊ πρέπει να βάλει προτεραιότητες"

Ο Άαρον Ράμσεϊ δέχθηκε σκληρή κριτική από το βρετανικό Τύπο μετά το 3-3 της Άρσεναλ με την Άντερλεχτ για το Champions League με τον τεχνικό του, Αρσέν Βενγκέρ, να παίρνει θέση. (video)

Κριτική στην αγωνιστική συμπεριφορά του Άαρον Ράμσεϊ στην αναμέτρηση της Άρσεναλ με την Άντερλεχτ, αλλά και στους επόπτες αυτής, άσκησε ο τεχνικός των "Gunners", Αρσέν Βενγκέρ.

"Δεν είναι το σκοράρισμα. Το σκοράρισμα είναι συνέπεια του να παίζεις καλά, οπότε πρέπει να στοχεύσεις στο να παίζεις καλά. Πρέπει να κρατάς τις προτεραιότητές σου σωστά σαν μέσος, να αμύνεσαι καλά και να επιτίθεσαι καλά, αλλά και να δίνεις καλά γκολ στους άλλους ποδοσφαιριστές.", είπε ο Αρσέν Βενγκέρ για την εμφάνιση του Άαρον Ράμσεϊ κόντρα στην Άντερλεχτ.

Στη συνέχεια ο Αλσατός τεχνικός άσκησε κριτική στους επόπτες της αναμέτρησης με την Άντερλεχτ, και ειδικά για το γκολ του Φαν ντεν Μπόρε:

"Δεν ξέρω τι κάνουν τα παιδιά στη γραμμή. Δεν ξέρω γιατί πληρώνονται. Νομίζω θα πρέπει να τους αγοράσουμε μία θέση και να τους δώσουμε ένα καλό βιβλίο"

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ