ΑΡΣΕΝΑΛ

Βενγκέρ:"Η συμφωνία με τον Εζίλ είχε σχέση με τον Μπέιλ"

Βενγκέρ:"Η συμφωνία με τον Εζίλ είχε σχέση με τον Μπέιλ"

Άμεση σχέση είχε η μεταγραφή του Μεσούτ Εζίλ στην Άρσεναλ με εκείνη του Γκάρεθ Μπέιλ στην Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με δηλώσεις τον Αρσέν Βενγκέρ,

Ο Αλσατός τεχνικός αποκάλυψε στην επίσημη ιστοσελίδα των "κανονιέρηδων" περισσότερες λεπτομέρειες για τις διαδικασίες που κινήθηκαν προκειμένου να αποκτηθεί ο Γερμανός άσσος από τη Ρεάλ με το ποσό ρεκόρ των 50.000.000 ευρώ.

" Ο χρόνος που έκλεισε η συμφωνία είναι άμεσα συνυφασμένος με τη μεταγραφή του Μπέιλ, καθώς και με τις άλλες συμφωνίες που συνήψε η Ρεάλ υπογράφοντας τους Ιγιαραμέντι και Ίσκο. Όταν εγώ μίλησα για πρώτη φορά μ' εκείνους, η κατάσταση ήταν ακόμα μετέωρη. Χρειάζονταν χρόνο ώστε να γνωρίσει ο Αντσελότι καλύτερα την ομάδα του και να πάρει μια απόφαση. Επομένως, όλες αυτές οι παράμετροι εξηγούν γιατί η μεταγραφή του Εζίλ άργησε τόσο πολύ.", δήλωσε ο Γάλλος και προσέθεσε:

" Είχαμε μεγάλο πλεονέκτημα κι αυτό γιατί είχα μιλήσει με τον Μεσούτ παλιότερα, όταν είχε πρωτοπάει στη Ρεάλ πριν τρία χρόνια. Μίλησα τότε μαζί του και προτίμησε να πάει εκεί. Του ευχήθηκα καλή τύχη, αλλά η πρώτη επαφή είχε πραγματοποιηθεί. Ήξερε ότι τον ήθελα και δεν ήταν η πρώτη φορά που προσπαθούσα να αποσπάσω την υπογραφή του."

Είναι πασιφανές ότι οι δηλώσεις του Γάλλου αντιδιαστέλλονται με τα όσα είχε υποστηρίξει ο Φλορεντίνο Πέρεθ. Ο πρόεδρος των μαδριλένων είχε αιτιολογήσει την απόφαση του να αποπέμψει τον Γερμανό ως επιτακτική αναγκαιότητα ένεκα του άστατου εξωγηπεδικού βίου που διήγε. Βάσει αυτών, όμως, φαίνεται ότι ο Γερμανός επιτελικός ήταν εκτός του πλάνου των "μερένγκες", οι οποίοι δεν θεώρησαν ότι χωρούσε στο ρόστερ μετά τις νέες αφίξεις.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ