ΑΡΣΕΝΑΛ

Βενγκέρ για άλλα τρία χρόνια

Βενγκέρ για άλλα τρία χρόνια

Κάτοικος "Emirates" τουλάχιστον μέχρι το 2017 θα είναι ο Αρσέν Βενγκέρ, ο οποίος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Λονδίνου.

Είναι πλέον οριστικό και τελεσίδικο: ο Αρσέν Βενγκέρ θα συνεχίσει για τρία ακόμα χρόνια στον πάγκο της Άρσεναλ καθώς ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα του Βορείου Λονδίνου και έβαλε υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο που θα έχει ισχύ μέχρι το 2017.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των αγγλικών ΜΜΕ, από τη νέα αυτή συμφωνία ο Αλσατός τεχνικός θα καρπωθεί το ποσό των 24.000.000 λιρών, με το νέο συμβόλαιο να προβλέπει ετήσιες απολαβές ύψους 8.000.000 λιρών.

Βενγκέρ για άλλα τρία χρόνια
© PA

Πέρα από το πλουσιοπάροχο συμβόλαιο, η διοίκηση των "κανονιέρηδων" είναι αποφασισμένη να στηρίξει τον προπονητή και μέσα από ποιοτικές μεταγραφές, παρέχοντας του μπάτζετ 100.000.000 λιρών για να κάνει τις μεταγραφές που θεωρεί αναγκαίες για να επιτρέψουν στην Άρσεναλ να διεκδικήσει τον τίτλο.

Βενγκέρ για άλλα τρία χρόνια
© GETTY IMAGES

Σημειώνεται πως ο Βενγκέρ βρίσκεται στον πάγκο της Άρσεναλ από το 1996 και μετράει 3 πρωταθλήματα και 5 Κύπελλα Αγγλίας, με τον τελευταίο να είναι αυτό κόντρα στη Χαλ πριν δύο εβδομάδες με το οποίο κατάφερε να δώσει τέλος σε μία "ξηρασία" 9 χρόνων χωρίς τίτλο.

Το tweet της επίσημης Άρσεναλ για την συμφωνία με Βενγκέρ:

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ