ΑΡΣΕΝΑΛ

Βενγκέρ: "Δεν σκέφτομαι να παραιτηθώ"

Βενγκέρ: "Δεν σκέφτομαι να παραιτηθώ"
INTIME SPORTS

Ο Αρσέν Βενγκέρ δηλώνει ότι δεν περνάει από το μυαλό του η σκέψη να αποχωρήσει από την Άρσεναλ. Διαβάστε τις δηλώσεις του.

Η ήττα της Άρσεναλ από την Μπάγερν μεσοβδόμαδα έφερε ξανά στο προσκήνιο τα σενάρια αποχώρησης του Βενγκέρ από την Άρσεναλ.

Η χρονιά θεωρείται χαμένη για τους "κανονιέρηδες" καθώς δεν μπορούν να διεκδικήσουν κάποιο τρόπαιο στην Αγγλία ενώ η εντός έδρας ήττα από την Μπάγερν για το Τσάμπιονς Λιγκ φαίνεται ότι είναι καταδικαστική για το μέλλον της στην διοργάνωση.

Στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ο Αλσατός, δηλώνει ότι η επιθυμία του να συνεχίσει στην Άρσεναλ είναι μεγαλύτερη από ποτέ και πως θα σκεφτεί πιθανή αποχώρηση του από τους "κανονιέρηδες" όταν λήξει το συμβόλαιο του.

" Δεν σκέφτηκα ούτε στιγμή να αποχωρήσω. Το κίνητρο δεν έχει να κάνει με την ηλικία. Το κίνητρο εξαρτάται από το πόσο αισθάνεσαι νικητής. Αν βγω έξω και παίξω ένα μονό θα σας κερδίσω. Ή θα θέλω να σας κερδίσω. Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει όσο εγώ θα μπορώ να κινούμε", δήλωσε ο Αρσέν Βενγκέρ στην σημερινή (22/2) συνέντευξη Τύπου.

Ο Βενγκέρ τόνισε ότι η συνάντηση που είχε με την διοίκηση της ομάδας είχε διαφορετικό χαρακτήρα από αυτόν που γράφτηκε στον Τύπο.

"Η συνάντηση ήταν μία από τις τυπικές συναντήσεις που έχουμε συχνά. Συζητήσαμε για διάφορα θέματα όπως εμπορικά, εισιτήρια και μελλοντικά πλάνα. Έκανα την αναφορά μου και σε τεχνικά θέματα.

Δεν υπάρχει ευφορία μετά την ήττα από την Μπάγερν αλλά είμαστε υπεύθυνοι άνθρωποι και άνθρωποι που ξέρουν πως να είναι να παλεύεις για τους στόχους σου.

Αυτό που χρειαζόμαστε είναι να είμαστε ενωμένοι και δυνατοί. Η Άρσεναλ έχει αρχές τις οποίες δεν παρεκκλίνουμε κάθε φορά που χάνουμε ένα παιχνίδι. Αυτό θα οδηγούσε στην καταστροφή.

Μία κακή περίοδος μπορεί να έχει θετικά αποτελέσματα και να ενώσει περισσότερο τους παίκτες μιας ομάδας. Έχω συμβόλαιο ως το 2014 και τότε θα αποφασίσω τι θα κάνω".

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ