ΑΡΣΕΝΑΛ

Τρεις μήνες εκτός ο Ζιρού

Τρεις μήνες εκτός ο Ζιρού
© ARSENAL FC VIA GETTY IMAGES

Ο Ολιβιέ Ζιρού θα μείνει τρεις μήνες εκτός γηπέδων μετά τον τραυματισμό του στο αριστερό πόδι στο ματς με την Έβερτον και η Άρσεναλ ψάχνει απεγνωσμένα για επιθετικό.

Χωρίς τον Ολιβιέ Ζιρού θα αναγκαστεί να πορευτεί η Άρσεναλ το προσεχές τρίμηνο. Ο Γάλλος επιθετικός, ο οποίος τραυματίστηκε στο αριστερό πόδι στο 2-2 με την Έβερτον, θα μείνει εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ο Αρσέν Βενγκέρ καλείται να λύσει ένα μεγάλο πρόβλημα για την γραμμή κρούσης, αφού υπάρχει μόνο ο νεαρός Σανόγκο και είναι αμφίβολο αν το κενό μπορεί να καλυφθεί επαρκώς, διότι το διάστημα είναι μεγάλο μέχρι να γίνει καλά ο Ζιρού.

Η Άρσεναλ θα κινηθεί για επιθετικό και ο Λοΐκ Ρεμί της ΚΠΡ, ο οποίος "κόπηκε" στα ιατρικά από τη Λίβερπουλ, θεωρείται μια λύση, ενώ ίσως υπάρξει αλλαγή πλεύσης σε πιθανή παραχώρηση του Γερμανοπολωνού, Λούκας Ποντόλσκι.

Όπως και να 'χει, είναι μεγάλο το σοκ από τον τραυματισμό του διεθνούς φορ, με την Άρσεναλ να αναγκάζεται να βγει στη... γύρα, ούτως ώστε να βρει έναν παίκτη που θα μπορέσει να βοηθήσει στο γκολ.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ