ΑΡΣΕΝΑΛ

Το "κράξιμο" στον Βενγκέρ και το μπάτζετ των £70 εκατ.

Το "κράξιμο" στον Βενγκέρ και το μπάτζετ των £70 εκατ.

Με τον δικό τους τρόπο αναμένεται να διαμαρτυρηθούν οι οπαδοί της Άρσεναλ στο παιχνίδι με την Άστον Βίλα. Την ίδια στιγμή η διοίκηση φέρεται να δίνει μπάτζετ 70 εκατομμυρίων λιρών στον Αρσέν Βενγκέρ, που ήδη ψάχνει για τερματοφύλακα. Διαβάστε αναλυτικά.

Πάρα πολύ βαρύ είναι το κλίμα στην Άρσεναλ από το απόγευμα του Σαββάτου, όταν αποκλείστηκε από το κύπελλο Αγγλίας με την εντός έδρας ήττα της από την Μπλάκμπερν.

Οι οπαδοί έχουν στρέψει ξανά τα πυρά τους κατά του Αρσέν Βενγκέρ, ενώ η ψυχολογία της ομάδας φέρεται να βρίσκεται στο ναδίρ λίγο πριν το πρώτο παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Βενγκέρ προσπαθεί να εμψυχώσει τους ποδοσφαιριστές του, ενώ και ο κόσμος αναμένεται να βρεθεί στο πλάι της ομάδας στο παιχνίδι της Τρίτης. Ωστόσο, ήδη έχουν γίνει κάποιες ενέργειες μέσω ιστοσελίδων οπαδών της Άρσεναλ προκειμένου να αποδοκιμαστεί ο Βενγκέρ στον αγώνα του Σαββάτου με την Άστον Βίλα.

Είναι πολύ πιθανό εκείνη τη μέρα να υπάρχουν πανό με τη γνωστή φράση "Wenger out", ενώ μία ακόμη σκέψη είναι να ακουστούν ηχηρές αποδοκιμασίες στο 8ο λεπτό, το οποίο συμβολίζει τα οκτώ χρόνια που έχει μείνει χωρίς τίτλο η Άρσεναλ (σ.σ. δεδομένου ότι φέτος μπορεί θεωρητικά να πάρει μόνο το Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο).

Το "κράξιμο" στον Βενγκέρ και το μπάτζετ των £70 εκατ.

Την ίδια ώρα δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου αναφέρουν πως ο Βεγνκέρ θα έχει το καλοκαίρι μπάτζετ 70 εκατομμυρίων λιρών προκειμένου να ενισχυθεί η ομάδα με παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Τα ονόματα που ήδη γράφονται είναι πολλά, ενώ οι "κανονιέρηδες" έχουν τη δυνατότητα να διαθέσουν αυτό το ποσό.

Ωστόσο, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που γράφεται κάτι τέτοιο και ως τώρα ο Αλσατός τεχνικός έχει δείξει πως δεν του αρέσει να ξοδεύει πολλά χρήματα. Επιπλέον, η ομάδα του Λονδίνου θα πρέπει να περιμένει ως την τελευταία στιγμή για να μάθει αν την επόμενη χρονιά θα παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ, αφού είναι στην πέμπτη θέση της Πρέμιερ Λιγκ, τέσσερις βαθμούς πίσω από την Τότεναμ.

Ενδεχόμενη απώλεια της εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ θα σημάνει πολύ μεγάλη οικονομική ζημιά (μεγέθους τουλάχιστον 20 εκατομμυρίων λιρών), ενώ δεν αποκλείεται να φέρει και αλυσιδωτές αντιδράσεις. Όσον αφορά τον Βενγκέρ, πάντως, έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2014. Η σκανδαλοθηρική "Sun" ισχυρίστηκε πως παρά την κακή φετινή σεζόν του έχει προταθεί νέο συμβόλαιο, αλλά ο ίδιος ο Βενγκέρ έσπευσε να το διαψεύσει στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε τη Δευτέρα για τον αγώνα με την Μπάγερν Μονάχου.

Επειγόντως τερματοφύλακας

Τέλος, σύσσωμος ο αγγλικός Τύπος αναφέρει πως ο Βόιτσιεχ Στσέζνι δεν χαίρει πλέον της εκτίμησης του Βενγκέρ και γι' αυτό το καλοκαίρι θα γίνει κίνηση για την απόκτηση κάποιου τερματοφύλακα. Ο Πέπε Ρέινα, για τον οποίο είχε κάνει πρόταση και στο παρελθόν η Άρσεναλ, είναι ο πρώτος στόχος, ενώ υποψήφιοι είναι και οι Ασμίρ Μπέγκοβιτς, Μίκαελ Βορμ, Σίμον Μινολέτ και Βίκτορ Βαλντές.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ