ΑΡΣΕΝΑΛ

Το reunion της αήττητης Άρσεναλ

Το reunion της αήττητης Άρσεναλ

Τα μέλη της εκπληκτικής ομάδας της Άρσεναλ που κατέκτησε χωρίς ήττα την Premier League τη σεζόν 2003-04 έσμιξαν και πάλι. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Η μεγαλύτερη ομάδα στην ιστορία της Άρσεναλ είναι αναμφίβολα εκείνη της σεζόν 2003-04, όταν κατέκτησε αήττητη τον τίτλο της Premier League (26 νίκες - 12 ισοπαλίες) και επανέλαβε τον άθλο της Πρέστον Νορθ Εντ που είχε πετύχει κάτι αντίστοιχο στο μακρινό... 1888!

Έντεκα χρόνια μετά από εκείνες τις μαγικές στιγμές ήρθε η ώρα για τους περίφημους "Invincibles" (αυτό ήταν το προσωνύμιο που τους αποδόθηκε) να τα ξαναπούν..

Αυτό έγινε μέσω ενός ντοκιμαντέρ που φτιάχτηκε για αυτή την ομάδα (θα προβληθεί την Τετάρτη στο Sky Sports), με πρώην άσους των "κανονιέρηδων" όπως οι Ρομπέρτ Πιρές, Γενς Λέμαν, Μάρτιν Κίον, Ρέι Πάρλουρ, Λαουρέν και Σολ Κάμπελ να μαζεύονται στο ίδιο μέρος για να παρακολουθήσουν την προβολή του.

Στο στο εν λόγω ντοκιμαντέρ ο Αρσέν Βενγκέρ αναλύει το πώς έφτασαν οι Λονδρέζοι στην κατάκτηση του τροπαίου ενώ τα μέλη εκείνης της Άρσεναλ βρήκαν την ευκαιριά μέσω του reunion να βγάλουν αναμνηστικές φωτογραφίες και να μοιραστούν όμορφες κοινές ιστορίες από το παρελθόν.

Σημειώνεται πως η Άρσεναλ είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα της σεζόν 2003-04 με συγκομιδή 90 βαθμών, έχοντας 73 γκολ στο ενεργητικό της και 26 παθητικό.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ