ΑΡΣΕΝΑΛ

Θέλει και η Άρσεναλ τον Γκριεζμάν

Θέλει και η Άρσεναλ τον Γκριεζμάν

Η Άρσεναλ θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον Αντουάν Γκριεζμάν σύμφωνα με ΜΜΕ στο Νησί και το καλοκαίρι αναμένεται να κινηθεί για να σπάσει τη ρήτρα του.

Δεν είναι μόνο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που έχει βάλει στο... μάτι τον Αντουάν Γκριεζμάν και ενδιαφέρεται να τον εντάξει στο δυναμικό της. Η Άρσεναλ επίσης φέρεται σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ να θέλει τον διεθνή Γάλλο επιθετικό της Ατλέτικο Μαδρίτης, προκειμένου να δυναμώσει ακόμα περισσότερο την γραμμή κρούσης της.

Ο Γκριεζμάν υπέγραψε τον περασμένο Ιούνιο νέο συμβόλαιο ως το 2021 με τους "ροχιμπλάνκος", ωστόσο, δεν είναι λίγα τα σενάρια αναφορικά με το μέλλον του 25χρονου και πιθανή μετακίνησή του στην Premier League. Ο Αρσέν Βενγκέρ θέλει να τον φέρει στο Λονδίνο...

Από πέρυσι έχουν στο στόχαστρο τον Γκριεζμάν οι άνθρωποι της Άρσεναλ και το επόμενο καλοκαίρι αναμένεται να κινηθούν πιο δυναμικά για την απόκτησή του από την Ατλέτικο. Η ρήτρα του βέβαια ανέρχεται στα 85.000.000 λίρες, όπερ σημαίνει ότι πρέπει να μπει πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ