ΑΡΣΕΝΑΛ

Ράιτ: "Ο Σουάρες πρέπει να μείνει στη Λίβερπουλ"

Ράιτ: "Ο Σουάρες πρέπει να μείνει στη Λίβερπουλ"

Ο θρυλικός γκολτζής της Άρσεναλ, Ίαν Ράιτ, προτρέπει τον Λουίς Σουάρες να απορρίψει ενδεχόμενη πρόταση της Άρσεναλ και να παραμείνει στο "Άνφιλντ". Διαβάστε λεπτομέρειες.

Η Άρσεναλ εμφανίζεται διατεθειμένη να κάνει το μεγάλο "μπαμπ" του καλοκαιριού στο Νησί με την απόκτηση του Σουάρες από τη Λίβερπουλ, όμως σύμφωνα με τον Ίαν Ράιτ μία τέτοια μετακίνηση δεν θα ήταν προς όφελος του Ουρουγουανού επιθετικού.

"Θα υποδεχόμουν τον Σουάρες στην Άρσεναλ με ανοιχτή την αγκαλιά μου. Εάν όμως ήμουν ο Σουάρες, θα μου φαινόταν περίεργο να θέλω να πάω στην Άρσεναλ. Θα έμενα για μία ακόμα σεζόν στη Λίβερπουλ", τόνισε στο BBC ο σπουδαίος παλαίμαχος άσος των "κανονιέρηδων", και πρόσθεσε:

"Ο Σουάρες είναι στράικερ παγκόσμιας εμβέλειας και αν δεν είχε όλα αυτά μπαγκάζια να τον συνοδεύουν, νομίζω πως θα τον περικύκλωναν για να τον πάρουν οι Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Μπάγερν Μονάχου.

Από την πλευρά της η Άρσεναλ δείχνει να συνειδητοποιεί πως αν δεν πάρει σπουδαίους παίκτες θα μείνει πίσω. Θα ήθελα να τους δω να κυνηγούν τον Σουάρες όμως δεν γίνεται να τον πάρουν και να μην ενισχύσουν περισσότερο την ομάδα.

Νομίζω ότι η Άρσεναλ χρειάζεται έναν γκολκίπερ, δύο σέντερ μπακ, δύο φουλ-μπακ για δεξιά και αριστερά, έναν μέσο και δύο επιθετικούς. Δεν έχει νόημα να αγοράζεις με τόσα χρήματα τον Σουάρες και να μην τον στηρίξεις μετά με μεταγραφές ίδιου επιπέδου".

Σημειώνεται πως ο Ίαν Ράιτ είναι ο δεύτερος σκόρερ στην ιστορία των Λονδρέζων με 185 γκολ σε 288 ματς, με τον Άγγλο φορ να μετράει επτά σεζόν στο Χάιμπουρι και να κατακτάει σε αυτό το διάστημα 1 πρωτάθλημα, 2 Κύπελλα, 1 Λιγκ Καπ και 1 Κύπελλο Κυπελλούχων.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ