ΑΡΣΕΝΑΛ

Πιστός στην Άρσεναλ ο Κάμπελ

Πιστός στην Άρσεναλ ο Κάμπελ

Μπορεί την προηγούμενη εβδομάδα να επεδίωκε με κάθε μέσο τη μεταγραφή του στην Μπενφίκα, αλλά από τη στιγμή που έμεινε στην Άρσεναλ ο Τζόελ Κάμπελ, είναι αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για να διαπρέψει στο Λονδίνο.

Το μέλλον του Τζόελ Κάμπελ στην Άρσεναλ δεν είναι καθόλου βέβαιο και εξαρτάται σε απόλυτο βαθμό από τις διαθέσεις του Αρσέν Βενγκέρ, αλλά από τη στιγμή που δεν επετεύχθη η μεταγραφή του στην Μπενφίκα, ο Κοσταρικανός ξεκαθάρισε από τις ΗΠΑ όπου βρίσκεται με την εθνική του ομάδα, ότι είναι αποφασισμένος να παλέψει για τη θέση του βασικού.

"Ποτέ δεν ένιωσα τον εαυτό μου εκτός της Άρσεναλ, ήξερα ότι θα έμενα, και πάντα δουλεύω για να μείνω. Είτε εδώ, είτε σε κάποια άλλη ομάδα, πάντα δίνω το μάξιμουμ για να γίνω ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής.

Ο Βενγκέρ ποτέ δεν μου είπε κάτι, γνωρίζω ότι είμαι ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ εδώ και τρία χρόνια, ξέρω ότι πρέπει να μείνω στην ομάδα. Σίγουρα είναι ξεκάθαρο, ότι θέλω να είμαι βασικός και γι' αυτό προσπαθώ. Είμαι ήρεμος, θέλω να γίνει με τον καλύτερο τρόπο. Πάντα αφήνω τα πάντα στα χέρια του Θεού.", δήλωσε ο Τζόελ Κάμπελ από το Τέξας των ΗΠΑ όπου βρίσκεται με την εθνική ομάδα της Κόστα Ρίκα.

πηγή: La nacion

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ