ΑΡΣΕΝΑΛ

Πάει για Ντι Μαρία και Εζίλ η Άρσεναλ

Πάει για Ντι Μαρία και Εζίλ η Άρσεναλ

Πακέτο τους Άνχελ Ντι Μαρία και Μεσούτ Εζίλ θα ήθελε να αποκτήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης η Άρσεναλ. Κινούνται και για Γιοάν Καμπάιγ οι "κανονιέρηδες", ενώ αναμένεται να προσφέρουν συμβόλαιο και στον Ματιέ Φλαμινί.

Την ύστατη προσπάθεια για να ολοκληρώσει κάποια μεταγραφή κάνει η Άρσεναλ, η οποία κινείται σε αρκετά μέτωπα.

Ο Αρσέν Βενγκέρ έχει ξεκαθαρίσει πως η ομάδα του θα πάρει παίκτη μόνο αν εκείνος μπορεί να κάνει τη διαφορά και οι Άνχελ Ντι Μαρία και Μεσούτ Εζίλ συμπεριλαμβάνονται σε αυτή την κατηγορία.

Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν παρουσιάζεται αρνητική στην πώληση κανενός εκ των δύο και η Άρσεναλ ετοιμάζεται σύμφωνα με την "Telegraph" να κινηθεί για την απόκτησή τους, με τους δύο παίκτες να κοστολογούνται συνολικά στα 70 εκατομμύρια ευρώ.

Μπορεί προτεραιότητα ως τώρα να ήταν η απόκτηση επιθετικού, όμως, ο Βενγκέρ παραδέχτηκε πως οι Λούκας Ποντόλσκι και Ολιβιέ Ζιρού απέδειξαν πράγματα με την εμφάνισή τους κόντρα στην Φούλαμ. Επιπλέον, ο Αλσατός εκτιμά τόσο τον 24χρονο μέσο, τον οποίο θα μπορούσε να χωρέσει στην ίδια ενδεκάδα με τον Σάντι Καθόρλα, όσο και τον Αργεντινό εξτρέμ. Πιστεύει, μάλιστα, ότι ο τελευταίος μπορεί να δώσει στην Άρσεναλ ταχύτητα αλλά και στοιχεία που της λείπουν.

Τέλος, το δημοσίευμα αναφέρει πως η Άρσεναλ αναμένεται να κάνει νέα πρόταση ύψους 15 εκατομμυρίων λιρών για τον Γιοάν Καμπάιγ, ενώ θα προσφέρει συμβόλαιο και στον Ματιέ Φλαμινί. Ο εκπρόσωπος του παίκτη τη Δευτέρα διαπραγματευόταν με τον Ντικ Λο, άνθρωπο της Άρσεναλ, και το πιο πιθανό είναι να επιστρέψει ο Γάλλος στους Λονδρέζους, κάτι που επιθυμεί πολύ ο ίδιος.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ