ΑΡΣΕΝΑΛ

Πάει για επέκταση συμβολαίου στον Βενγκέρ η Άρσεναλ

SWANSEA, WALES - MARCH 16:   Arsene Wenger, Manager of Arsenal looks on prior to kick off during the Barclays Premier League match between Swansea City and Arsenal at Liberty Stadium on March 16, 2013 in Swansea, Wales.  (Photo by Jan Kruger/Getty Images)
Βενγκέρ GETTY IMAGES

Νέο συμβόλαιο είναι έτοιμη να προσφέρει στον Αρσέν Βενγκέρ η διοίκηση της Άρσεναλ. Παρά τη γκρίνια μερίδας οπαδών, πρόθεση της ιδιοκτησίας είναι κρατήσει τον Αλσατό για τρεις ακόμη σεζόν.

Το συμβόλαιο του Αρσέν Βενγκέρ στην Άρσεναλ εκπνέει το επόμενο καλοκαίρι. Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η "Mirror", πρόθεση της διοίκησης είναι να επεκτείνει τη συνεργασία της με τον 66χρονο, προκειμένου να τον κρατήσει μέχρι το 2019.

Παρότι μερίδα υποστηρικτών των Λονδρέζων εκφράζουν τη θέλησή τους να αποχωρήσει ο Αλσατός, η στάση της ιδιοκτησίας είναι εντελώς διαφορετική και θέλει να πορευτεί με τον πολύπειρο προπονητή. Ο ίδιος από τη μεριά του έχει σαφή διάθεση να παραμείνει στους "κανονιέρηδες".

Πάει για επέκταση συμβολαίου στον Βενγκέρ η Άρσεναλ

Ήδη έχει κάνει γνωστή την επιθυμία του να φέρει στο Emirates τον Γκρανίτ Τζάκα από τη Γκλάντμπαχ, αλλά και τον Τζέιμι Βάρντι από τη Λέστερ. Σε περίπτωση που δεν καταστεί εφικτό να αποκτηθεί ο τελευταίος, τότε θα γίνει κίνηση για τον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ