ΑΡΣΕΝΑΛ

Ο Πιρς Μόργκαν "σταυρώνει" τον Βενγκερ!

Ο Πιρς Μόργκαν "σταυρώνει" τον Βενγκερ!
INTIME SPORTS

Ατελείωτο... φαρμάκι κατά του Αρσέν Βενγκέρ και την νυν ομάδας της Άρσεναλ έσταξε μέσω Twitter ο διάσημος οπαδός των Λονδρέζων, Πιρς Μόργκαν. Ποιος ο προπονητής που επιθυμεί να πάρει τη θέση του Αλσατού.

Πέρα από γνωστός οπαδός της Άρσεναλ, ο Πιρς Μόργκαν είναι και "ορκισμένος εχθρός" του Αρσέν Βενγκέρ τα τελευταία χρόνια, με την εμφάνιση και την ήττα της Άρσεναλ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" το βράδυ της Τρίτης να του δίνει την ευκαιρία για μία ακόμα φορά να ξεσπαθώσει κατά του Αλσατού τεχνικού.

Ο Άγγλος δημοσιογράφος του CNN χρησιμοποίησε τον λογαριασμό του στο Twitter για να αφιερώσει άκρως υποτιμητικά σχόλια για τους "κανονιέρηδες", ενώ παράλληλα του δόθηκε η δυνατότητα να ασκήσει έντονη κριτική στον Βενγκέρ για τους παίκτες που παρέταξε κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Πιρς Μόργκαν "σταυρώνει" τον Βενγκερ!
INTIME SPORTS

Πέρα όμως από τα σχόλια για την Άρσεναλ, ο Μόργκαν έπλεξε και το εγκώμιο του Γιούργκεν Κλοπ, υποστηρίζοντας μάλιστα πως αρχιτέκτονας της Ντόρτμουντ είναι ο ιδανικός για να πάρει τη θέση του Βενγκέρ στους Λονδρέζους και να τους ξανακάνει ανταγωνιστικούς.

Οι ατάκες-δηλητήριο του Πιρς Μόργκαν για Βενγκέρ:

"Πολλοί οπαδοί της Άρσεναλ νομίζουν ότι κανείς δεν μπορεί να αντικαταστήσει τον Βενγκέρ. Υπάρχουν άφθονοι προπονητές που μπορούν να μην πάρουν κανέναν τίτλο για 8 χρόνια και να μας έχουν στη 10η θέση της Πρέμιερ Λιγκ".

"Ποιος θα μπορούσε να αντικαταστήσει τον Βενγκέρ; Για αρχή ας πούμε τους Μουρίνιο, Γουαρδιόλα ή Κλοπ. Όλοι αυτοί θα μας έκαναν ανταγωνιστικούς και πάλι".

Ο Πιρς Μόργκαν "σταυρώνει" τον Βενγκερ!
INTIME SPORTS

"Η Ντόρτμουντ σκόραρε έχοντας αχρηστεύσει σε όλο το ματς τη Σίτι. Ο Κλοπ έχει κάνει εξαιρετική δουλειά για αυτούς, θα ήταν ένας σπουδαίος τεχνικός για την Άρσεναλ".

"Ο Κλοπ αναδείχτηκε νικητής μέσα από τον όμιλο του θανάτου με την εκπληκτική ομάδα της Ντόρτμουντ που είναι δημιούργημά του. Επαναλαμβάνω, αυτός ο άνθρωπος θα ήταν ο τέλειος προπονητής για την Άρσεναλ".

Τα "καρφιά" του Μόργκαν για τους παίκτες της Άρσεναλ:

"Έχουμε ξανακατεβάσει τόσο αδύναμη ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ όσο αυτή;"

"Αυτός είναι ο πάγκος μας: Σι, Μοντέιρο, Χάιροβιτς, Ανγκά, Αρσάβιν, Άνσα, Άκπομ". Μία ερώτηση μόνο, Αρσέν ποιοι είναι όλοι αυτοί οι άνθρωποι";

"Η αρχική μας ενδεκάδα δεν χρειάζεται ξεκούραση, χρειάζεται κλωτσιές".

Ο Πιρς Μόργκαν "σταυρώνει" τον Βενγκερ!
INTIME SPORTS

"Οι ανίκητοι θα γύριζαν στους τάφους τους βλέποντας αυτά τα πράγματα, εάν δεν ήταν όλοι ζωντανοί".

"Ο Ροζίτσκι προφανώς παίζει πολύ καλά για να συνεχίσει. Είτε συμβαίνει αυτό είτε χρειάζεται "ξεκούραση" μετά από έξι μήνες εκτό δράσης. Παράλογο".

"Οι Ζερβίνιο, Ράμσεϊ, Αρσάβιν, Σκιλατσί και Σαμάκ δεν θα έκαναν ούτε για τις ρεζέρβες της Άρσεναλ. Δεδομένο".

Ο Πιρς Μόργκαν "σταυρώνει" τον Βενγκερ!
INTIME SPORTS

"Επιλέγεις μία ομάδα να χάσεις, χάνεις. Τα μαθηματικά δεν είναι δύσκολα εδώ".

"Ο Σαμάκ είναι τόσο άχρηστος που μετά βίας μπορώ να παρακολουθήσω την Άρσεναλ όταν αγωνίζεται αυτός".

"Άλλο ένα παιχνίδι, άλλη μία ήττα, άλλη μία χάλια εμφάνιση. Πόσο ακόμα να αντέξουμε;"

Ο Πιρς Μόργκαν "σταυρώνει" τον Βενγκερ!
INTIME SPORTS

"Ο Βενγκέρ εμπιστεύεται τους Σαμάκ, Αρσάβιν, Ράμσεϊ, Σκιλασί, Ζερβίνιο κτλ. Για αυτό το λόγω εγώ δεν εμπιστεύομαι πια τον Βενγκέρ".

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ