ΑΡΣΕΝΑΛ

Ο Κασίγιας και... οι άλλοι που σκέφτεται ο Βενγκέρ

Ο Κασίγιας και... οι άλλοι που σκέφτεται ο Βενγκέρ

Η Άρσεναλ σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, ενδιαφέρεται για την ενίσχυση κάτω από τα δοκάρια της. Ο Ίκερ Κασίγιας έχει μπει πολύ ψηλά στη λίστα των κανονιέρηδων ενόψει καλοκαιριού, με τον Βενγκέρ να εξετάζει ακόμα τέσσερις συν μία, περιπτώσεις. (pics)

Η Άρσεναλ τον τελευταίο καιρό, άλλαξε τον βασικό νούμερο "1" της ομάδας από την αρχή της σεζόν, Βόιτσεχ Σέζνι, με τη θέση του να παίρνει ο Λούκας Φαμπιάνσκι. Τα λάθη και η γενική φόρμα του Σέζνι, στοίχισαν την θέση του στο αρχικό σχήμα της ομάδα με τον Βενγκέρ να χάνει την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπο του Πολωνού τερματοφύλακα.

Ο Φαμπιάνσκι, παίρνει ευκαιρίες μήπως δείξει ότι όντως αξίζει να είναι ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας, αλλά ο Αρσέν Βενγκέρ, το καλοκαίρι σκέφτεται να ενισχύσει την θέση στην οποία "πονάει η ομάδα του".

Σύμφωνα, με δημοσίευμα της ισπανικής "Marca", η Άρσεναλ ίσως θελήσει να ταρακουνήσει τον ποδοσφαιρική Ευρώπη, φέρνοντας στο νησί τον Ίκερ Κασίγιας για 20.000.000 ευρώ. Ο Ισπανός, ο οποίος μετά τον τραυματισμό του, έχει χάσει την θέση του βασικού τερματοφύλακα της Ρεάλ, από τον Ντιέγο Λόπεθ, φαίνεται να μη νιώθει ευχαριστημένος. Ο Λόπεθ έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μουρίνιο, που όπως φαίνεται τον πιστεύει περισσότερο από τον "Άγιο" Ίκερ.

Ο Κασίγιας και... οι άλλοι που σκέφτεται ο Βενγκέρ

Πρώτη φορά άλλωστε παρακολουθεί τα ματς της Ρεάλ από τον πάγκο, ο άνθρωπος που επί χρόνια, ήταν το νούμερο "1", της ομάδας της Μαδρίτης, αλλά και αρχηγός της. Εάν λοιπόν, δεν ξαναπάρει πίσω τη φανέλα του βασικού γκολκίπερ της Ρεάλ μέχρι το καλοκαίρι, θα αναζητήσει την τύχη του αλλού. Βέβαια, είναι σίγουρο πως μόνο εύκολη δεν θα είναι η περίπτωσή του για την Άρσεναλ, αφού αν όντως επιθυμήσει να φύγει, οι μνηστήρες θα είναι πολλοί για τον παγκοσμίου κλάσης Ισπανό τερματοφύλακα.

Οι άλλες 4 + 1 περιπτώσεις που "κοιτάζει" ο Βενγκέρ

Μαρκ Αντρέ Τερ Στέγκεν: Ο προπονητής της Άρσεναλ, είναι γνωστό πως προτιμάει να αγοράζει έξυπνα στις μεταγραφικές περιόδους. Οι μικροί και με μεγάλο ταλέντο παίκτες, είναι αυτό που θέλει ο τεχνικός της Άρσεναλ στην ομάδα του και το έχει κάνει επιτυχημένα κατά το παρελθόν.

Ο Κασίγιας και... οι άλλοι που σκέφτεται ο Βενγκέρ

Ο βασικός τερματοφύλακας της Γκλάντμπαχ είναι αυτή τη στιγμή ένας από τους καλύτερους στην Μπουντεσλίγκα και ήδη με τις εμφανίσεις του έχει τραβήξει τα βλέμματα και της Μπαρτσελόνα, με δημοσιεύματα να κάνουν λόγο και για προσύμφωνο του Γερμανού με τους Μπλαουγκράνα.

Ιγκόρ Ακινφέεφ: Ο διεθνής Ρώσος τερματοφύλακας της Τσσκα Μόσχας, έχοντας σχεδόν 60 συμμετοχές με την εθνική της χώρας του και 300 επίσημα παιχνίδια, αν και μόλις 27 χρονών (8-4-1986), είναι σίγουρα ένας από τους καλύτερους γκολκίπερ στην Ευρώπη.

Ο Κασίγιας και... οι άλλοι που σκέφτεται ο Βενγκέρ

Αν σκεφτεί κανείς ότι τα καλύτερα ποδοσφαιρικά χρόνια για έναν τερματοφύλακα είναι μετά τα 27, τότε ο Ρώσος έχει μεγάλο μέλλον μπροστά του. Έχει βελτιώσει το παιχνίδι του πάρα πολύ τα τελευταία χρόνια, με την τιμή του να είναι περίπου 18.000.000 ευρώ, αν η Άρσεναλ κινηθεί για την απόκτησή του.

Πέπε Ρέινα: Η φήμες για ενδιαφέρον της Άρσεναλ για τον Πέπε Ρέινα το τελευταίο διάστημα "δίνουν και παίρνουν". Ο Ισπανός τερματοφύλακας της Λίβερπουλ, βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Βενγκέρ για το καλοκαίρι.

Jose Reina, Liverpool goalkeeper
Jose Reina, Liverpool goalkeeper EMPICS SPORT

Παίζοντας για την Λίβερπουλ, έχει κερδίσει τρόπαια, μεγάλη εμπειρία, ενώ το ότι αγωνίζεται στην Πρέμιερ Λιγκ σημαίνει πως δεν θα χρειάζεται και χρόνο για να προσαρμοστεί στα δεδομένα και τις απαιτήσεις του πρωταθλήματος, κάτι που θα συνέβαινε με τους υπόλοιπους.

Ρουί Πατρίσιο: το νούμερο "1" της εθνικής Πορτογαλίας, Ρουί Πατρίσιο, για τον οποίο η Άρσεναλ έχει κάνει ήδη επίσημο το ενδιαφέρον της.

Ο Κασίγιας και... οι άλλοι που σκέφτεται ο Βενγκέρ

Ο τερματοφύλακας της Σπόρτινγκ Λισαβώνας, θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του πηγαίνοντας σε μια μεγαλύτερη ομάδα. Είναι 25 χρονών και η τιμή του είναι στα 20.000.000 ευρώ.

Τέλος, η Άρσεναλ περιμένει να δει τι θα γίνει με την περίπτωση του Βίκτορ Βαλντές με την Μπαρτσελόνα. Ο Ισπανός έχει συμβόλαιο με τους Καταλανούς μέχρι το 2014, αλλά οι διαφωνίες του με την διοίκηση απ' ότι φαίνεται ίσως τον κάνουν να αναζητήσει το μέλλον του εκτός Κάμπ Νόου και την Μπαρτσελόνα να κινείται για τον Τερ Στέγκεν ως αντικαταστάτη του.

Ο Κασίγιας και... οι άλλοι που σκέφτεται ο Βενγκέρ

Αν συμβεί κάτι τέτοιο, τότε η Άρσεναλ θα μπει στο "παιχνίδι" για την απόκτησή του, καθώς ο Βενγκέρ, όπως είχε δηλώσει τον εκτιμά πολύ σαν τερματοφύλακα και θα τον ήθελε στην ομάδα του.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ