ΑΡΣΕΝΑΛ

Ο Φαν Πέρσι κατηγορείται για χτύπημα με τον αγκώνα

Ο Φαν Πέρσι κατηγορείται για χτύπημα με τον αγκώνα

Πυρ και μανία με τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι είναι οι άνθρωποι της Άστον Βίλα, κατηγορώντας τον ότι χτύπησε εσκεμμένα τον Κάρλος Κουεγιάρ στο ματς της ομάδας τους κόντρα στην Άρσεναλ για το FA Cup.

Ο Φαν Πέρσι ήταν ο παίκτης που οδήγησε τους "κανονιέρηδες" στην πρόκριση στους "16" του Κυπέλλου Αγγλίας, καθώς χάρη σε δύο εύστοχα πέναλτι συνέβαλε τα μέγιστα στην ανατροπή του 0-2 στο πρώτο ημίχρονο, όμως το τέλος του ματς τον βρήκε στον στόχαστρο της Άστον Βίλα.

Συγκεκριμένα του τεχνικού της, Άλεξ ΜακΛις, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, υποστήριξε ότι ο διαιτητής θα έπρεπε να είχε αποβάλλει τον Ολλανδό φορ για εσκεμμένο χτύπημα με τον αγκώνα στο πρόσωπο του Κάρλος Κουεγιάρ, στις αρχές του δευτέρου μέρους.

"Πιστεύω ότι ήταν μία ξεκάθαρη αγκωνιά, όμως ο διαιτητής δεν το κατάλαβε. Νομίζω ότι έβαλε τον αγκώνα του μέσα στο πρόσωπο του Κάρλος.

Ο παίκτης μας δεν είναι ένας τύπος που ξαπλώνει για πλάκα στο έδαφος. Θα σηκωνόταν αμέσως", τόνισε ο ΜακΛις, και πρόσθεσε:

"Θέλω να ερευνήσει το θέμα η αγγλική ομοσπονδία αν υπήρχε αγκωνιά. Δείτε το πρόσωπο και τη μύτη μου, είναι αποτέλεσμα των αγκωνιών που έχω δεχτεί στην καριέρα μου.

Είναι κάτι που είναι επικίνδυνο. Δεν το ανέφερα ποτέ στο διαιτητή. Το είδα σε πραγματικό χρόνο. Δεν μου αρέσει να δείχνω με το δάκτυλο παίκτες, όμως αυτό συνέβη με εμένα αρκετές φορές".

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ