ΑΡΣΕΝΑΛ

Ο Ανρί ποζάρει με φανέλα της Άρσεναλ!

Ο Ανρί ποζάρει με φανέλα της Άρσεναλ!

Η μεταγραφή του στην Άρσεναλ δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί, όμως η Άρσεναλ διέρρευσε -αθελά της- φωτογραφία του Τιερί Ανρί όπου φοράει φετινή εμφάνιση των "κανονιέρηδων".

Ο Γάλλος σούπερ σταρ είναι ένα βήμα από το να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας δύο μηνών και να επιστρέψει στην ομάδα της καρδιάς του, και όπως όλα δείχνουν οι άνθρωποι της Άρσεναλ δεν μπορούν να περιμένουν...

Απόδειξη η φωτογραφία του κορυφαίου σκόρερ στην ιστορία της Άρσεναλ (226 γκολ) με φετινή εμφάνιση του συλλόγου, η οποία δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά σε κείμενο στο Arsenal.com (επίσημη ιστοσελίδα), το οποίο φιλοξένησε συνέντευξη του Ρόμπιν Φαν Πέρσι.

Φυσικά και επρόκειτο για γκάφα από την πλευράς Λονδρέζων από τη στιγμή που η μετακίνησή του δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί, και για αυτό το λόγο η φωτογραφία δεν έμεινε για πολύ ώρα on line, αλλά αντικαταστάθηκε γρήγορα από μία που τον δείχνει να προπονείται.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Άρσεναλ έσπευσε να παρουσιάσει έναν παίκτη πριν γίνει το επίσημο deal, καθώς κάτι ανάλογο είχε κάνει στην περίπτωση της επιστροφής (δίμηνης και τότε) του Σολ Κάμπελ.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ