ΑΡΣΕΝΑΛ

Κοντά σε Μπαλοτέλι, βλέπει και Ρεμί

Κοντά σε Μπαλοτέλι, βλέπει και Ρεμί

Ο Μάριο Μπαλοτέλι είναι κοντά στους "κανονιέρηδες", οι οποίοι ενδιαφέρονται και για Λοΐκ Ρεμί. Προς αποχώρηση ο Λούκας Ποντόλσκι, "δώστε 70 εκ. ευρώ" δήλωσε ο Ντε Λαουρέντις για τον Λορέντσο Ινσίνιε.

Ειλημμένη απόφαση θεωρείται η απόκτηση επιθετικού στην Άρσεναλ με την "Daily Mail" να επιμένει πως ο πρώτος στόχος είναι ο Μάριο Μπαλοτέλι. Το εν λόγω δημοσίευμα, μάλιστα, αναφέρει πως ο Ιταλός είναι πολύ κοντά στους "κανονιέρηδες" και πως αυτό επιβεβαιώνεται και από πηγή εντός του συλλόγου.

Ο Μπαλοτέλι θέλει να αποχωρήσει από τη Μίλαν, η οποία επίσης είναι θετική σε αυτό το ενδεχόμενο στην προσπάθεια που θα κάνει να ρίξει λίγο το κόστος της από τη στιγμή που δε θα βρίσκεται την νέα σεζόν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο παίκτης προτιμά το Λονδίνο και εκτιμάται πως η μεταγραφή του θα κοστίσει 20 εκ. ευρώ.

Είναι πιθανό η Άρσεναλ να πάει και για δεύτερο επιθετικό, αφού ο Λούκας Ποντόλσκι αναμένεται να αποχωρήσει. Σε αυτή την περίπτωση ο Αρσέν Βενγκέρ ενδέχεται να κινηθεί για τον Λοΐκ Ρεμί της ΚΠΡ. Ειρήσθω εν παρόδω, ο Γάλλος είχε παρακολουθήσει προς το τέλος της σεζόν παιχνίδι της Άρσεναλ στο "Έμιρεϊτς" με τον Βενγκέρ να ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχει ενδιαφέρον και να τονίζει χαρακτηριστικά "ελπίζω να πλήρωσε το εισιτήριό του".

Από εκεί και πέρα, άλλος ένας παίκτης που έχει συνδεθεί με την Άρσεναλ είναι ο Λορέντσο Ινσίνιε με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν πως οι Λονδρέζοι προτίθενται να δώσουν 20 εκ. ευρώ στη Νάπολι. Η απάντηση του Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις μέσω της "Repubblica" ήταν η ακόλουθη: "Γελάω με αυτό. Ο Λορέντσο κοστολογείται στα 60-70 εκ. ευρώ".

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ