ΑΡΣΕΝΑΛ

Καθόρλα: "Kαλύτερη η Άρσεναλ με Οζίλ"

Καθόρλα: "Kαλύτερη η Άρσεναλ με Οζίλ"

Ο Καθόρλα δηλώνει ότι η Άρσεναλ έχει περισσότερες πιθανότητες να κατακτήσει την Πρέμιερ Λιγκ μετά την άφιξη του Μεσούτ Οζίλ.

Η έλευση του Μεσούτ Οζίλ αύξησε τις ελπίδες της Άρσεναλ για την κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ, σύμφωνα με δηλώσεις του Σάντι Καθόρλα.

Ο Ισπανός μέσος εξέφρασε την πίστη του ότι η Άρσεναλ μπορεί να διεκδικήσει με πολλές πιθανότητες το πρωτάθλημα μετά την άφιξη του Γερμανού μέσου.

Οι "κανονιέρηδες" επέστρεψαν στην κορυφή μετά τη νίκη επί της Στόουκ με τον Οζίλ να εντυπωσιάζει στο ντεμπούτο του.

Η Άρσεναλ έχει να γευτεί την χαρά της κορυφής από την σεζόν 2003-04 όταν κατέκτησε το τελευταίο της πρωτάθλημα. Ο Καθόρλα εμφανίζεται αισιόδοξος για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

" Το ξεκίνημα της ομάδας είναι πολύ καλό. Μετά την ήττα την πρώτη αγωνιστική από την Άστον Βίλα η ομάδα αντέδρασε σωστά. Έχουμε συνέπεια και αυτή είναι η διαφορά μας σε σχέση με το περσινό πρωτάθλημα. Επίσης, η απόκτηση του Οζίλ πρόσφερε ποιότητα στην Άρσεναλ.

Έχουμε την δυνατότητα να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Εγώ ελπίζω να είμαι σύντομα πίσω. Κάθε μέρα αισθάνομαι καλύτερα και δουλεύω ώστε να μειώσω τον χρόνο αποθεραπείας μου. Όλα εξαρτώνται από το πόσο προπονούμαι και τις αντοχές μου. Αν όλα πάνε καλά θα επιστρέψω στον αγώνα με την Νάπολι".

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ