ΑΡΣΕΝΑΛ

Κάπνιζε ο Στσέσνι, φούντωσε ο Βενγκέρ

Κάπνιζε ο Στσέσνι, φούντωσε ο Βενγκέρ

Πρόστιμο 25.500 ευρώ επιβλήθηκε στον Βόιτσιεχ Στσέσνι που κάπνιζε αμέριμνος στα αποδυτήρια μετά την ήττα της Άρσεναλ από τη Σαουθάμπτον.

Δεν είναι μυστικό το ότι αρκετοί ποδοσφαιριστές καπνίζουν. Ο Βόιτσιεχ Στσέσνι φαίνεται πως το παρατράβηξε. Ο Πολωνός τερματοφύλακας της Άρσεναλ συνελήφθη από τον Αρσέν Βενγκέρ να καπνίζει αμέριμνος στα αποδυτήρια μετά την ήττα των Λονδρέζων από τη Σαουθάμπτον.

Ο Αλσατός τεχνικός είχε ήδη ξεσπάσει εναντίον το Στσέσνι για την κακή εμφάνιση του με τους διοικούντες τον σύλλογο να επιβάλλουν πρόστιμο ύψους 25.500 ευρώ στον τερματοφύλακα για τη συμπεριφορά του.

Στο Κύπελλο ο Βενγκέρ χρησιμοποίησε τον Νταβίντ Οσπίνα και μένει να φανεί αν ο Κολομβιανός γκολκίπερ θα υπερασπιστεί την εστία των "κανονιέρηδων" και στο πρωτάθλημα με τη Στόουκ Σίτι.

Ο βρετανικός Τύπος αναφέρει πως ο Τζακ Γουίλσιρ και ο Γουίλιαμ Γκαλάς είχαν κατά το παρελθόν παρατηρηθεί από τη διοίκηση για το γεγονός πως κάπνιζαν κατά τις νυχτερινές εξόδους τους, αλλά η κίνηση του Στσέσνι να ανάψει τσιγάρο μέσα στα αποδυτήρια κρίθηκε σοβαρότατη.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ