ΑΡΣΕΝΑΛ

Κάνει δικό της τον Οσπίνα

Κάνει δικό της τον Οσπίνα

Η Άρσεναλ φέρεται να ήρθε σε οριστική συμφωνία με τη Νις για την απόκτηση του Οσπίνα, ώστε ο διεθνής Κολομβιανός γκολκίπερ να καθίσει στο τέρμα της.

Στα γκολπόστ της Άρσεναλ θα κάθεται ο Νταβίντ Οσπίνα, αν ισχύουν τα δημοσιεύματα που θέλουν τους "κανονιέρηδες" να έχουν έρθει σε συμφωνία με τη Νις για τον διεθνή Κολομβιανό γκολκίπερ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το κόστος της μετακίνησης του 25χρονου ανέρχεται στα 4.000.000 ευρώ, τα οποία θα βάλει η γαλλική ομάδα στα ταμεία της, ώστε να παραχωρήσει τον Οσπίνα, ο οποίος παίζει εκεί από το 2008 και έχει περισσότερες από 175 εμφανίσεις.

Ο ίδιος δεν πρόκειται να μην τα βρει με την Άρσεναλ, κάνοντας ένα άλμα στην καριέρα του, παίζοντας υπό τις οδηγίες του Αρσέν Βενγκέρ, εξαργυρώνοντας και το πολύ καλό Μουντιάλ που έκανε με την εθνική του ομάδα.

Η εξέλιξη αυτή έχει αντίκτυπο και στην υπόθεση του Ίκερ Κασίγιας, για τον οποίο πολλά έχουν ακουστεί σχετικά με το μέλλον του στη Ρεάλ Μαδρίτης και ενδεχόμενο μπάσιμο των Λονδρέζων για να τον κάνουν δικό τους.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ