ΑΡΣΕΝΑΛ

Κάμπελ: "Θα εκμεταλλευτώ τις ευκαιρίες"

Κάμπελ: "Θα εκμεταλλευτώ τις ευκαιρίες"

Αποφασισμένος να κάνει τα πάντα, ώστε να καθιερωθεί στην Άρσεναλ, εκμεταλλευόμενος τις ευκαιρίες που θα του δοθούν από τον Αρσέν Βενγκέρ, εμφανίστηκε ο Τζόελ Κάμπελ.

Ο Κοσταρικανός επιθετικός της Άρσεναλ, Τζόελ Κάμπελ, εμφανίστηκε αποφασισμένος να εκμεταλλευτεί κάθε ευκαιρία που θα του δοθεί από τον Αρσέν Βενγκέρ, ενώ παράλληλα μίλησε για το όνειρά του με τους Λονδρέζους, που φτάνουν μέχρι και την κατάκτηση του Champions League.

"Προσπαθώ να εκμεταλλευτώ τις ευκαιρίες που μου δίδονται και να κάνω το καλύτερο δυνατό. Ξέρω ότι ακόμη μπορώ να δώσω πολλά, γι 'αυτό δουλεύω καθημερινά, για να βελτιωθώ. Η νίκη επί της Γαλατάσαράι ήταν πολύ σημαντική για εμάς. Το Champions League είναι μία μεγάλη διοργάνωση για κάθε ποδοσφαιριστή.

Πρέπει να παλέψουμε για τον τίτλο. Είμαστε εδώ και ενώ συνεχίζουμε στη διοργάνωση, έχουμε την πιθανότητα να σηκώσουμε το τρόπαιο. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά για να το καταφέρουμε. Προσπαθώ να τα κάνω όλα καλά για να μπορέσω να είμαι παρών στα επόμενα παιχνίδια. Η Άρσεναλ είναι μία ομάδα που πάντα είσαι περικυκλωμένος από καλούς ποδοσφαιριστές.", δήλωσε ο Τζόελ Κάμπελ.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ