ΑΡΣΕΝΑΛ

Ιλιγγιώδη χρήματα για τον Εζίλ!

BOURNEMOUTH, ENGLAND - FEBRUARY 07:  Mesut Oezil celebrates scoring the first Arsenal goal during the Barclays Premier League match between AFC Bournemouth and Arsenal at The Vitality Stadium on February 7, 2016 in Bournemouth, England. (Photo by Stuart MacFarlane/Arsenal FC via Getty Images)
BOURNEMOUTH, ENGLAND - FEBRUARY 07: Mesut Oezil celebrates scoring the first Arsenal goal during the Barclays Premier League match between AFC Bournemouth and Arsenal at The Vitality Stadium on February 7, 2016 in Bournemouth, England. (Photo by Stuart MacFarlane/Arsenal FC via Getty Images) ARSENAL FC VIA GETTY IMAGES

Η διοίκηση της Άρσεναλ και ο Μεσούτ Εζίλ κατέληξαν σε συμφωνία για την επέκταση και την αναπροσαρμογή του συμβολαίου, με τις αποδοχές του Γερμανού να ξεπερνούν τις 250.000 ευρώ την εβδομάδα.

Ο πιο ακριβοπληρωμένος ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ ενδέχεται να καταστεί από την επόμενη σεζόν ο Μεσούτ Εζίλ... Ο Γερμανός χαφ συζητά με τη διοίκηση για την επέκταση του συμβολαίου και τη βελτίωση των οικονομικών όρων και φαίνεται πως έχουν καταλήξει σε συμφωνία.

Σύμφωνα με τις αναφορές του αγγλικού Τύπου, ο 27χρονος ποδοσφαιριστής θα αμείβεται με 253.000 ευρώ την εβδομάδα. Κάτι που σημαίνει πως θα εισπράττει τα περισσότερα χρήματα απ' οποιονδήποτε άλλο στο Έμιρεϊτς.

Ο Αρσέν Βενγκέρ εκτιμά ότι πρέπει να δημιουργήσει την Άρσεναλ βασισμένη στον Εζίλ, για αυτό του προτείνει τόσο υψηλές αποδοχές, ώστε να διασφαλίσει ότι δεν πρόκειται να αποχωρήσει. Ο Γερμανός έχει απαντήσει θετικά και περισσότερες λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές στις επόμενες ημέρες.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ