ΑΡΣΕΝΑΛ

Η παρουσίαση του Μεσούτ Εζίλ

Η παρουσίαση του Μεσούτ Εζίλ

Η Άρσεναλ παρουσίασε επίσημα τον Μεσούτ Εζίλ, με τον Τουρκο-Γερμανό να τονίζει πως οι "κανονιέρηδες" μπορούν να διεκδικήσουν το αγγλικό πρωτάθλημα (VIDEO)

Επίσημα παρουσιάστηκε από την Άρσεναλ ο Μεσούτ Εζίλ, το μεγάλο φετινό της απόκτημα με 50.000.000 ευρώ από την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Τουρκο-Γερμανός θεωρείται το καλύτερο "δεκάρι" στον πλανήτη, όμως η "βασίλισσα" πόνταρε στον Ισπανό, Ίσκο, με τον πρόεδρό της μάλιστα πρόσφατα να αναφέρει πως πούλησε τον Εζίλ λόγω της κακής του εξωγηπεδικής ζωής!

"Δεν θέλω να πω τίποτα για την Ρεάλ, καθώς πέρασα 3 εξαιρετικά χρόνια στην Μαδρίτη. Έκανα σπουδαίους φίλους εκεί. Πέτυχα πολλά με τον σύλλογο και πήρα τρόπαια. Για αυτό δεν θέλω να το συζητήσω", τόνισε χαρακτηριστικά ο 24άχρονος μέσος για την πρώην ομάδα του.

"Άνθρωποι που με ξέρουν, γνωρίζουν πόσο επαγγελματίας είμαι και νομίζω πως όλοι ξέρουν σε πόσα ματς έπαιξε τα τελευταία χρόνια (159)".

"Αν δεν είσαι επαγγελματίας στην ζωή σου νομίζω δεν μπορείς να παίξεις τόσο παιχνίδια. Ξέρουν όλοι πόσο επαγγελματίας είμαι και αυτό είναι που μετράει. Δεν ενδιαφέρομαι για τις φήμες".

"Ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο για μένα εδώ μόνο με ενδιαφέρει. Απλά κοιτάω μπροστά. Είμαι στο Λονδίνο τώρα, έχουμε μεγάλους στόχους και θα δουλέψουμε σκληρά για να τους πετύχουμε".

"Είδα την αντίδραση των πρώην συμπαικτών μου και των φιλάθλων της Ρεάλ, ήταν ξαφνιασμένοι, δεν μπορούσαν να καταλάβουν την πώλησή μου, αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο".

Περνώντας στο μέλλον με την Άρσεναλ, δήλωσε: "Βρίσκομαι στο μεγαλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, πρέπει να αποδείξω τον εαυτό μου και να συνεχίσω να βελτιώνομαι. Για αυτό βρίσκομαι στον κατάλληλο σύλλογο".

"Δεν μπορώ να υποσχεθώ τρόπαια, αλλά μπορώ να υποσχεθώ πως θα τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε τρόπαια".

Με το Τόμας Ροζίτσκι τραυματία από το ματς της Τσεχίας στην Ιταλία, ο Μεσούτ Εζίλ αναμένεται να είναι στην βασική 11άδα στην αναμέτρηση με την Σάντερλαντ που ακολουθεί.

Όσον αφορά στον Αρσέν Βενγκέρ, ο Αλσατός τεχνικός ανέφερε: "Έχει ένα στυλ παιχνιδιού που μπορεί ταιριάξει με το δικό μας, καθώς βασιζόμαστε στην κίνηση, την τεχνική ικανότητα και δημιουργικότητα, έχει τα πάντα για να μπορέσει να γίνει ένας από τους ηγέτες της ομάδας".

VIDEO από την παρουσίαση...

Η παρουσίαση του Μεσούτ Εζίλ
TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ