ΑΡΣΕΝΑΛ

Γουόλκοτ: "Θρύλος όπως ο Ανρί"

Γουόλκοτ: "Θρύλος όπως ο Ανρί"

Ο Θίο Γουόλκοτ εξέφρασε την επιθυμία του να παραμείνει στην Άρσεναλ και να γίνει θρύλος στην ομάδα του Λονδίνου όπως ο Τιερί Ανρί. Αναλυτικά οι δηλώσεις του.

"Θέλω να γίνω ένας θρύλος της Άρσεναλ. Ο Τιερί ήρθε στο σύλλογο όταν ήταν 22 και θέλω να γίνω θρύλος στην Άρσεναλ όπως και αυτός, παίζοντας στην κορυφή της επίθεσης, κάτι που είναι σημαντικό για μένα.

Έχω παίξει στη δεξιά πτέρυγα και και μου δόθηκε η ευκαιρία για λίγο να παίξω σε εκείνη τη θέση, οπότε νομίζω ότι ήρθε η ώρα να γίνει και αυτό", τόνισε στο ESPN ο 23άχρονος Άγγλος μεσοεπιθετικός, ο οποίος απέρριψε τα σενάρια σύμφωνα με τα οποία οι συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του έχουν "κολλήσει" λόγω διαφοράς στο οικονομικό.

Γουόλκοτ: "Θρύλος όπως ο Ανρί"
© ARSENAL FC VIA GETTY IMAGES

Συγκεκριμένα, φημολογείται πως η διοίκηση της ομάδας του Βορείου Λονδίνου του έχει προτείνει νέο πενταετές συμβόλαιο με εβδομαδαίες αποδοχές ύψους 75.000.000 λίρων, με τον ίδιο να παραμένει αδιάλλακτος στην αρχική του θέση, για συμβόλαιο με 100.000 λίρες εβδομαδιαίως.

"Αυτή η φημολογία αναφορικά με τα χρήματα δεν είναι αληθής. Αυτός δεν είμαι εγώ. Δεν είμαι το είδος του ατόμου που επηρεάζεται από τα χρήματα.

Παίρνω πάντα τις αποφάσεις μου με γνώμονα το ποδόσφαιρο και μόνο το ποδόσφαιρο. Χρειάστηκε να περιμένω έξι μήνες για να υπογράψω το προηγούμενο συμβόλαιό μου.

Ελπίζω ότι και τώρα θα λυθεί η κατάσταση (σ.σ δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2013). Δεν είπα ποτέ ότι ήθελα να φύγω, πάντα ήθελα να μείνω".

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ