ΑΡΣΕΝΑΛ

Γκαζίδης: "Μπορούμε να πάρουμε τον Ρόυνεϊ"

Γκαζίδης: "Μπορούμε να πάρουμε τον Ρόυνεϊ"
Γουέιν Ρούνεϊ © AP

Η Άρσεναλ στοχεύει ψηλά τη νέα σεζόν κάτι που επιβεβαίωσε ο εκτελεστικός διευθυντής του συλλόγου, λέγοντας χαρακτηριστικά πως ο Ρούνεϊ μπορεί να κλείσει στους "κανονιέρηδες"

Οι νέες οικονομικές/εμπορικές συμφωνίες της Άρσεναλ σε συνδυασμό με τα χρήματα που έχουν εξασφαλιστεί από τα εισιτήρια (η Άρσεναλ έχει τα πιο ακριβά στην Πρέμιερ Λιγκ), είναι πιθανό να επαναφέρουν τον σύλλογο στις επιτυχίες.

Αυτό τουλάχιστον υποσχέθηκε ο εκτελεστικός διευθυντής του συλλόγου, Ιβάν Γκαζίδης, σε συνέντευξη που παραχώρησε, στην οποία τόνισε πως ο Ρούνεϊ είναι ένας εφικτός στόχος.

"Ο Ρούνεϊ μπορεί να κοστίσει συνολικά στον σύλλογο περίπου, όμως η Άρσεναλ μπορεί να τον κλείσει και να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο", είπε αρχικά και συνέχισε:

"Βλέπουμε βελτίωση στα οικονομικά μας, οπότε τη νέα σεζόν η διαφορά θα φανεί στις μεταγραφές και τους μισθούς που θα προσφέρουμε. Μπορούμε να φέρουμε παίκτες που στο παρελθόν δεν είχαμε τη δυνατότητα να διαπραγματευτούμε".

Στην Αγγλία θεωρούν πως ο Αρσέν Βενγκέρ θέλει τρεις παίκτες σε άμυνα, κέντρο και επίθεση που θα κάνουν τη διαφορά με τα ονόματα των Ρούνεϊ και Φελαϊνί να είναι στο προσκήνιο.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ