ΑΡΣΕΝΑΛ

Ευχαριστημένος με τις μεταγραφές ο Βενγκέρ

Ευχαριστημένος με τις μεταγραφές ο Βενγκέρ

O Aρσέν Βενγκέρ δηλώνει αισιόδοξος ότι ο Αλέξις Σάντσες θα κάνει σύντομα αισθητή την παρουσία στην Άρσεναλ και την Πρέμιερ Λιγκ.

Αισιόδοξος ενόψει της νέας σεζόν εμφανίζεται ο Αρσέν Βενγκέρ. Σε δηλώσεις του ο Αλσατός προπονητής εξέφρασε την άποψη ότι το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Άρσεναλ Αλεξις Σάντσες, θα προσαρμοστεί γρήγορα και θα κάνει σύντομα αισθητή την παρουσία του στην Πρέμιερ Λιγκ.

Όσον αφορά το πρωτάθλημα εξέφρασε για άλλη μία χρονιά την πίστη του ότι οι "κανονιέρηδες" μπορούν να πάρουν το πρωτάθλημα".

" Πιστεύω ότι θα προσαρμοστεί πολύ γρήγορα. Ο Σάντσες είναι δυναμικός και αφοσιωμένος παίκτης. Πιστεύω ότι έχει όλα τα στοιχεία για να πιάσει στην Πρέμιερ Λιγκ. Είμαι ευχαριστημένος με τις μεταγραφές που κάναμε. Έχουν φιλοδοξίες και πιστεύω ότι θα είμαστε άξιοι διεκδικητές του πρωταθλήματος.

Πρέπει να πάρουμε περισσότερους βαθμούς από τις υπόλοιπες ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα και να διατηρήσουμε την συνέπεια που είχαμε με τις ομάδες που δεν διεκδικούν το πρωτάθλημα. Μετά την κατάκτηση του κυπέλλου υπάρχει λιγότερη πίεση και βάρος. Υπάρχει αισιοδοξία και θέλουμε να την μετατρέψουμε σε νίκες".

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ