ΑΡΣΕΝΑΛ

Επεισόδιο με Εζίλ στα αποδυτήρια του "White Hart Lane"

Arsenal's Mesut Ozil, right, battles for the ball with Tottenham Hotspur's Dele Alli during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Arsenal at White Hart Lane in London, Sunday, April 30, 2017. (AP Photo/Alastair Grant)
Arsenal's Mesut Ozil, right, battles for the ball with Tottenham Hotspur's Dele Alli during the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Arsenal at White Hart Lane in London, Sunday, April 30, 2017. (AP Photo/Alastair Grant) AP

Τα βρετανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως λίγα λεπτά μετά τη λήξη του Τότεναμ - Άρσεναλ το βράδυ της Κυριακής (30/04), υπήρξε επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Μεσούτ Εζίλ, όταν ζητήθηκε από τον Γερμανό να υποβληθεί σε έλεγχο ντόπινγκ.

Το μέλλον του Μεσούτ Εζίλ στην Άρσεναλ έχει τεθεί υπό έντονη αμφισβήτηση, καθώς πέραν του ότι ο ίδιος ο Γερμανός δεν φέρεται πρόθυμος να επεκτείνει τη συνεργασία του με τους "κανονιέρηδες", παίζει ρόλο και το γεγονός ότι οι επιδόσεις του με τη φανέλα της αγγλικής ομάδας δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες τους τελευταίους μήνες.

Έτσι, το περιστατικό που διαδραματίστηκε δευτερόλεπτα μετά τη λήξη της αναμέτρησης ανάμεσα σε Τότεναμ και Άρσεναλ (2-0) στο "White Hart Lane" το βράδυ της Κυριακής (30/04), έρχεται για να δυσχεράνει ακόμη περισσότερο την κατάσταση. Όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ στο Νησί, ο Γερμανός μεσοεπιθετικός είχε εξαιρετικά έντονη και απρόσμενη αντίδραση, όταν του ζητήθηκε να υποβληθεί σε έλεγχο ντόπινγκ.

Ο 28χρονος δεν είχε κάτι να κρύψει, αλλά η χρονοβόρα διαδικασία της εξέτασης, σε συνδυασμό με το άσχημο βράδυ που είχε βιώσει ο ίδιος και το γεγονός ότι έχει εξεταστεί πολλάκις την τρέχουσα σεζόν, τον έκαναν να "ξεσπάσει" και να αρνηθεί. Όταν προειδοποιήθηκε από τους αρμόδιους ότι μπορεί να υπάρξουν σοβαρές επιπτώσεις για αυτή του την επιλογή, κλώτσησε μια πόρτα στα αποδυτήρια του γηπέδου της Τότεναμ και πήγε να κάνει τον έλεγχο, έστω και εμφανώς εκνευρισμένος.

Το επικρατέστερο σενάριο λέει πως ο Εζίλ θα αποχωρήσει από τους Λονδρέζους το ερχόμενο καλοκαίρι, τη στιγμή που υπάρχουν ομάδες όπως η Φενέρμπαχτσε και η Παρί Σεν Ζερμέν που εξετάζουν την περίπτωσή του. Το τρέχον συμβόλαιό του με την Άρσεναλ φτάνει στη λήξη του το 2018, έτσι οποιοσδήποτε επιθυμεί να τον αποκτήσει θα έχει τη δυνατότητα να το κάνει με σχετικά χαμηλό μεταγραφικό κόστος, ήτοι περίπου 35.000.000 ευρώ.

Τη φετινή σεζόν έχει πραγματοποιήσει συνολικά 38 εμφανίσεις, πετυχαίνοντας 11 γκολ.

Photo credits: AP Photo/Alastair Grant

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ