ΑΡΣΕΝΑΛ

Ενίσχυση με Μπενζεμά θέλει η Άρσεναλ

Ενίσχυση με Μπενζεμά θέλει η Άρσεναλ

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του αγγλικού Τύπου ο Καρίμ Μπενζεμά αποτελεί μεταγραφικό στόχο της Άρσεναλ.

Την ενίσχυση της αναζητά η Άρσεναλ την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ο Αρσέν Βενγκέρ θέλει να δυναμώσει την επιθετική γραμμή των "κανονιέρηδων" και ο Καρίμ Μπενζεμά, εμφανίζεται την δεδομένη στιγμή ως ο νούμερο ένα μεταγραφικός στόχος της Άρσεναλ.

Η Άρσεναλ είχε δείξει ενδιαφέρον για τον Γάλλο το περασμένο καλοκαίρι μέχρι τελικά, να αποκτηθεί ο Μεσούτ Οζίλ. Ο Γερμανός αποδείχθηκε καθοριστικός παίκτης στην πορεία της Άρσεναλ στην Πρέμιερ Λιγκ και στην Ευρώπη. Ο Βενγκέρ θέλει έναν επιθετικό που θα ανταγωνιστεί τον Ζιρού και θα αποτελέσει το στήριγμα του στην επίθεση.

Ο Μπενζεμά δεσμεύεται με συμβόλαιο και παρά το δύσκολο ξεκίνημα έχει αρχίσει να σκοράρει για την Ρεάλ στα τελευταία ματς.

Το θέμα είναι αν η Ρεάλ θέλει να πουλήσει τον Μπενζεμά τον Ιανουάριο ή θα αναζητηθεί άλλος επιθετικός το ερχόμενο καλοκαίρι όπως για παράδειγμα ο Λουίς Σουάρες της Λίβερπουλ.

Επίσης, η Άρσεναλ παρακολουθεί τον Φερνάντο Γιορέντε, που το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει αυξήσει τις συμμετοχές του στην Γιουβέντους.

Ο Γιορέντε είναι πρόθυμος να μετακινηθεί στην Άρσεναλ τον προσεχή Γενάρη καθώς στο μυαλό του Ισπανού επιθετικού βρίσκεται το Μουντιάλ το ερχόμενο καλοκαίρι ωστόσο, έχει κερδίσει το τελευταίο χρονικό διάστημα την θέση του στην 11αδα της Γιουβέντους και η κατάσταση έχει βελτιωθεί γι' αυτόν στην πρωταθλήτρια Ιταλίας.

Στις δηλώσεις του μετά την ήττα από την Μάντσεστερ την περασμένη (10/11) Κυριακή ο Βενγκέρ, είχε επισημάνει την ανάγκη της Άρσεναλ για ενίσχυση της επιθετικής γραμμής της ομάδας. Ο Ζιρού είναι βασικός και πίσω από αυτόν υπάρχει ο Νίκλας Μπέντνερ, ενώ οι Ποντόλσκι και Γουόλκοτ είναι τραυματίες και λογίζονται περισσότερο ως ακραίοι επιθετικοί.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ