ΑΡΣΕΝΑΛ

Εκτός για έναν μήνα ο Γουόλκοτ

Εκτός για έναν μήνα ο Γουόλκοτ
PHOTOGRAPH: TOM HEVEZI/AP

Τις υπηρεσίες του Θίο Γουόλκοτ για τον επόμενο μήνα θα στερηθεί ο Αρσέν Βενγκέρ, ενώ ο 24χρονος θα χάσει και τα παιχνίδια της εθνικής Αγγλίας.

Πιο σοβαρός απ' ό,τι αρχικά αναμενόταν είναι ο τραυματισμός του Θίο Γουόλκοτ, ο οποίος στο ζέσταμα πριν τον αγώνα με τη Στόουκ ένιωσε ενοχλήσεις.

Οι εξετάσεις έδειξαν ότι ο 24χρονος δε θα είναι σε θέση να αγωνιστεί τον επόμενο μήνα και θα χάσει όχι μόνο παιχνίδια της Άρσεναλ αλλά και της εθνικής Αγγλίας.

Ο Γουόλκοτ δε θα είναι σε θέση να βοηθήσει τους "κανονιέρηδες" στα παιχνίδια με τις Γουέστ Μπρομ (Λιγκ Καπ και πρωτάθλημα), Σουόνσι και Νάπολι, ενώ θα απουσιάσει και από τα κρίσιμα παιχνίδια της Αγγλίας με Μαυροβούνιο και Πολωνία.

"Ο Θίο θα είναι εκτός για μερικές εβδομάδες. Έχει πρόβλημα στους κοιλιακούς, αλλά δεν είναι κήλη. Θα πάει στη Γερμανία την Τετάρτη για μία μικρή επέμβαση και στη συνέχεια θα αρχίσει άμεσα η αποθεραπεία του. Είμαστε χαρούμενοι που θα αντιμετωπιστεί γρήγορα και λογικά δε θα χάσει πολλά παιχνίδια της Άρσεναλ. Ωστόσο, θα απουσιάσει από τα παιχνίδια της Αγγλίας" δήλωσε ο Αρσέν Βενγκέρ στην επίσημη ιστοσελίδα των Λονδρέζων.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ