ΑΡΣΕΝΑΛ

Δυνατά για Γιόβετιτς η Άρσεναλ

Δυνατά για Γιόβετιτς η Άρσεναλ

Δυναμικά κινείται η Άρσεναλ για τον απόκτηση του επιθετικού της Φιορεντίνα, φοβούμενη την μεγάλη ενδυνάμωση της Τσέλσι το καλοκαίρι. Κοντά στα 30.000.000 ευρώ κοστολογεί τον βασικό επιθετικό της, η ιταλική ομάδα.

Ο Αρσέν Βενγκέρ φαίνεται να έχει καταλήξει στον παίκτη που θέλει να έχει στην επίθεση της ομάδας του για την ερχόμενη περίοδο και ακούει στο όνομα Στέβαν Γιόβετιτς. Έτσι η Άρσεναλ άνοιξε ήδη συζητήσεις με την διοίκηση της Φιορεντίνα ώστε να βρουν τη "χρυσή τομή" και να καταλήξει ο Μαυροβούνιος επιθετικός στο Λονδίνο.

Η Φιορεντίνα κοστολογεί τον παίκτη της περίπου στα 30.000.000 ευρώ, ωστόσο οι ιθύνοντες της Άρσεναλ, προσπαθούν να ρίξουν όσο περισσότερο μπορούν την τιμή.

Το μπάτζετ της Άρσεναλ στο φετινό μεταγραφικό παζάρι θα είναι κοντά στα 80.000.000 ευρώ και ο Αρσέν Βενγκέρ, έχει αρχίσει ήδη να προσεγγίζει τους παίκτες που θέλει για το καλοκαίρι, καθώς όπως δήλωσε ο ίδιος, φοβάται την ενίσχυση της Τσέλσι.

Τον Γιόβετιτς θέλουν επίσης οι Γιουβέντους και Μάντσεστερ Σίτι, αλλά το αν τελικά θα καταλήξει στην Άρσεναλ ο παίκτης εξαρτάται και με το αν τελικά ο σύλλογος τερματίσει στο πρωτάθλημα μια από τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League της ερχόμενης περιόδου.

Η Άρσεναλ έχει βάλει κι άλλους παίκτες στο "μάτι", με τον Ρένε Άντλερ, τον βασικό τερματοφύλακα του Αμβούργου να έχει μπει κι αυτός αρκετά ψηλά στη λίστα των Λονδρέζων.

Όπως είπε ο ίδιος ο Βενγκέρ: "Φοβάμαι για το τι μπορεί να κάνει τελικά η Τσέλσι το καλοκαίρι. Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι, διότι όπως όλα δείχνουν θα δώσουν πολλά χρήματα για μεταγραφές το καλοκαίρι".

Όσο αφορά την Τσέλσι ήδη φαίνεται πως είναι κοντά στον Γερμανό Αντρέ Σίρλε της Μπάγερ Λεβερκούζεν, ενώ δεν είναι απίθανο να μετακομίσει το καλοκαίρι στο "Στάμφορντ Μπρίτζ" ο Κολομβιανός Φαλκάο, όπως και ο Ζοσέ Μουρίνιο.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ